- 10 Aralık 2015
- 390
- 164
- 23
- Konu Sahibi kubragnctrk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm haklısın aslında hem şıan ne aksesuar var ne bişey ondan biraz sıkıcı geliyo gözüme aynen aynen :)bence desenı halıda degıl de tablo vs vs bıseler asarak odaya ole hava ver cnm dah hos oluyor ınan kı . halıda desen kalmadı artık pek ya
Değil başka bi markapierre carden mı cnm bu tanıdık gelı sankım
tablo cok havalı olur bence .. hatta bıraz kıyın paraya . hem ınsan halıdan cabuk sıklıyor o uzden desen pek onermem.. koeye lambader alabılırsın ıkı koltuk arasına vs vsHmm haklısın aslında hem şıan ne aksesuar var ne bişey ondan biraz sıkıcı geliyo gözüme aynen aynen :)
Aslında desen dediğim şu kendinden desenli halılar oluyo ya böyle belli belirsiz şekilsiz onlardan bahsediyorum benbence desenı halıda degıl de tablo vs vs bıseler asarak odaya ole hava ver cnm dah hos oluyor ınan kı . halıda desen kalmadı artık pek ya
Tabi canım paraya kıysan neler neler var :)tablo cok havalı olur bence .. hatta bıraz kıyın paraya . hem ınsan halıdan cabuk sıklıyor o uzden desen pek onermem.. koeye lambader alabılırsın ıkı koltuk arasına vs vs
Evet çok güzelmişler gerçekten kendindem desenli işte bunlar sade ve şık böyle bişey olabilir teşekkür ettim canımmyolladıgım lınktekı halıdan mı cnm
Aynı kafadayız seninle eveeettt :) renk var ama renksiz bir algı var salonda soğukluk var değil mi biraz ortamı ısıtmak lazım :)Ben soft bir yağ yeşili ya da hardal sarısı düşünürdüm, patchwork de yakışır.
Çünkü salonunuz hem renk hem model olarak sade ve şık tutulmuş, göze batan hiçbir renk yok.
Bordolar bile renklendirmeye yetmemiş.
Böyle 3. bir renk halıyla görüntüyü patlatırdım.
Tatlım su yeşili yazıyo ama sanırım resimden bildiğin açık mavi duruyo halıburadkı su yeşili halı galıba tarzını cozdum cn m bıraz
aynen ole cnm renk yanıltıcıTatlım su yeşili yazıyo ama sanırım resimden bildiğin açık mavi duruyo halı
Kesinlikle.Aynı kafadayız seninle eveeettt :) renk var ama renksiz bir algı var salonda soğukluk var değil mi biraz ortamı ısıtmak lazım :)
ablam tam 2 ay karar veremedı halıya geldiii bıraz durdu gerı gıttı. tabı halıcı damadın dayısıydı o ayrı)Kesinlikle.
Benim salonum gri ve maviden oluşuyor, ahşap mobilyalar ve perdeler dahil.
Halıda zaman kısıtlamasından renk atamadım ama kırlentlerime hardal, beyaz ve bordo eklediğimde inanılmaz bir görüntü oldu.
Size de aynı şeyi tavsiye ederim.
Özellikle yağ yeşili gibi yeşil ve sarı tonları hem ortamı ısıtacak hem de mobilyanızı daha da şık gösterecektir.
Zaten genelde gençler olarak bu renkleri kullanıyoruz, klasik hanımlar düz bej halıyı dayayıp geçiyor.
Ayrıca halıcıya gittiğinizde beğendiğiniz ne kadar varsa getirtin sersinler, işleri bu.![]()
Benim eşimin mesleği bu ama terzi kendi söküğünü dikemediablam tam 2 ay karar veremedı halıya geldiii bıraz durdu gerı gıttı. tabı halıcı damadın dayısıydı o ayrı)
Kesinlikle.
Benim salonum gri ve maviden oluşuyor, ahşap mobilyalar ve perdeler dahil.
Halıda zaman kısıtlamasından renk atamadım ama kırlentlerime hardal, beyaz ve bordo eklediğimde inanılmaz bir görüntü oldu.
Size de aynı şeyi tavsiye ederim.
Özellikle yağ yeşili gibi yeşil ve sarı tonları hem ortamı ısıtacak hem de mobilyanızı daha da şık gösterecektir.
Zaten genelde gençler olarak bu renkleri kullanıyoruz, klasik hanımlar düz bej halıyı dayayıp geçiyor.
Ayrıca halıcıya gittiğinizde beğendiğiniz ne kadar varsa getirtin sersinler, işleri bu.[/
Gri öavi uyumunu çok severim. Merak ettim bu renklerin uyumunu resim ekleme şansın var öı acaba
:) malesef bizde yok öyle halıcı akraba iyi yapmış valla :)ablam tam 2 ay karar veremedı halıya geldiii bıraz durdu gerı gıttı. tabı halıcı damadın dayısıydı o ayrı)