• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halı markalarınız neler? memnun musunuz?

hangi modelini sipariş verdiniz? internetten sitesine bakıyorum ama ilk 6 modeli renkli diğer 6 modeli renksiz. ne biçim bişey anlamadım:((( acaba benim pcden mi öyle çıkıyor yoksa onlar grimi :S

Bu markanın dolmabahçe halısını aldık yaklaşık 2 ay önce Halılar yamuk çıktı.Telefon numaraını alıp antepi de aradım ama şikayetlerle ilgilenen bey "aynıgün içerisinde"dönecekti, 2 AY GEÇTİ, 2 AYYYY!!! 3HALI ALDIK BU OLMAZ OLASICA ANGORA'DAN. 1i gözle görülşür şekilde yamuk çıktı.Köşegenleri arasındaki fark 7-8 santim, düşünün yamukluğu. DEĞİŞİME GİTTİ, YİNE YAMUK GELDİ, Bİ DAHA GİTTİ, YİNE YAMUK GELDİ.sonunda iade ettik, ki henüz ücreti kredi kartımıza iade olunmamış, onun için de ayrıca görüşeceğiz. Sonra yamukluğu tolere edilebilir olan diğer 2sini kullanmaya başladık.Bu halılardan da birinde ufak ufak lekeler belirdi 1 ayın içinde. Halının her tarafında nasıl leke belirir? Bu evde çocuk yok, bu ev stadyum gibi insanların doldurup misafir ağırlandığı bi ev değil. Ve halıların birinde olurken diğerinde neden olmadı? Kullanıcı hatasıyla açıklamanın hiçbir anlamı yok.

Angora halıdan uzak durun.

başınıza gelenlere çok üzüldüm. sonuçta insan evi için eşya alırken uzun süreli kullanmak istiyor, ona göre alıyor. ama 1,2 ayın için de başınıza gelenlere bakın:((
ALLAH'ım ya sinirlenmemek, üzülmemek elde değil. :((((

arkadaşlarrr acil yardıma ihtiyacım var.bu akşam işçıkışı eşimle saray halı satan bir bayiye gidip halı bakacaz. saray olsun istiyorum da shaggy istiyorum fakat kararsızım.sarayın shaggyleri nasıl acaba? tüyleri basılıyor mu? bir kaç ay sonra ağzı burnu kayıyor mu? oturma odasında kullanacam bi de.lütfen yardımmmm:2:

bende shaggy modellerden almayı düşünüyorum aynıı tereddütleri bende yaşıyorum.yine de alcam sanırım yatak odasına

Atlantik kullanıyorum ben yıllardır. Hiçbir sorunum olmadı. Temizliği de çok kolay..

Atlantik kullanıyorum ben yıllardır. Hiçbir sorunum olmadı. Temizliği de çok kolay..

merhaba düşündüğümüz marka modeller arasın atlantik klasik serisinden bir halı da var yıkamaya vermede sorun yaşadınız mı hiç ya da elektrik süpürgesiyle saçlar falan kolay temizleniyor mu acaba? temizliği kolay demişsiniz ama bazen silme de kolay sayılıyor bazı arkadaşlar için o yüzden sordum:)

arkadaşlar bende uzun uzun araştırdım netten takip ettiğim kadarıyla 3K konsept-esprit halı var modelleri desenleri renkleri herşeyiyle çok hoşuma gitti ama gidip yerinde görmek istiyorum netten araştırıyorum ama siteleri yapım aşamasında o yüzden satış yerlerini bilmiyorum kullanan varmı aranızda yada satış yerini bilen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bu arada ben izmirde yaşıyorum cevaplarınızı bekliyorum ..

Back