halı markalarınız neler? memnun musunuz?

merinos almıştı annem ama ben hiç memnun değil pamuk topluyo bide okadar pahalıya almıştı annem çiftini.

evimin bütün halıları saray halı yeni adıyla saray tike halı hepsini çok beğenerek aldım ve rahat kullanabileceğim düşüncesiyle aldım yalnızca yatak odam pierre cardin ve ondan da çok memnunum hafif ve çok kolay temizlenebilir bir halı
temmuz da kullanmaya başlayacağım ama kendilerini belli ediyorlar zaten ve etrafımda saray halıdan çok memnun kalan insanların önerisi ve çok beğenmem sonucu aldım halılarımı

Son düzenleme:
ya ben de halı almalıyım , ama merinos alacaktık hiç hoş model yok... bilmiyorumkismile
deco halıdan alanınız yok mu hiç, o daha iyi duruyor amaCADIARZU

Veee halılarımızı aldık... Bahariye Halı aldık. Fiyat konusunda da gerçekten gayet uygun görüntü olarak da süper duruyor... Özellikle oturma odamıza aldığımız halımız süper oldu.. Tüm halılarım Bahariye İpek Shaggy. Ve harika duruyor..

ben ilk halı ve yolluklarımı desenlerini beğenip almıştım ama tecrübesizliğim hep naylon karışımıymış aldıklarım şimdi onlardan kurtulmaya bakıyorum acayip tüy topluyor...bence alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey naylon karışık olmasın, çok sağlıksız. merinostan aldığm halıya ayak bastımmı kalitesi fark ediyor

merhaba bizde ev için annem saray sembol aldı ve çok memnun, fakat çok ağır bir halı yıllar da geçse yeni alınmış gibi topaklanma ve toz kir yapmıyor, rengi solmuyor(elde yıkanmasına ragmen) tek eksiği ağır oluşu...

benimde bir sorum olacaktı mutfak için önereceğiniz bir tür varmı?

benim saray ve kaşmir karışık halılarım. hepsinden memnunum çok şükür. kaşmirin kaliteli olanını al derim ucuzları pek iyi değil arkadaşlarımdan biliyorum. leke tutmama konusunda saray halıyı kesinlikle tavsiye ederim. annemler de saray kullanır çok ta memnunlar.

bizde de saray sembol var ama gerçekten çok ağır ve yıkattırdıktan sonra bi çizgi gibi birşey oluştu nedense anlayamadım. en son Bellona halı aldık kristal serisi çok memnunuz. yumuşacık ve hafif

canım yıllardır evimizde koyunlu ve atlas halılarını kullanıyoruz bir temizlik sonrası yeni halı gibi oluyorlar hem kullanışı rahat hemde kaliteliler

kızlar kafayı yemek üzereyim ((( oturma grubum ve mobilyam kahve krem. şimdi halı alacağım. ama karar veremiyorum(
almışken güzel yeni bir model alayım diyorum. ama yeni modeller sgayy, onlarda kullanışlı değil istemiyorum . diğer halılar da hep eski model. anlayacağınız kafam çok karışık çok üzülüyorum. ne olur bana tavsiyelerde bulunun yoksa kafayı yiycem(

kızlar kafayı yemek üzereyim ((( oturma grubum ve mobilyam kahve krem. şimdi halı alacağım. ama karar veremiyorum(
almışken güzel yeni bir model alayım diyorum. ama yeni modeller sgayy, onlarda kullanışlı değil istemiyorum . diğer halılar da hep eski model. anlayacağınız kafam çok karışık çok üzülüyorum. ne olur bana tavsiyelerde bulunun yoksa kafayı yiycem(

halıcıdan birkaç model iste ( küçük ebatta) yakışanı al derim

ya açıkcası baktım halıcılara ama her model olmuyoki, katalogdan gösteriyolar. o da bişey anlamıyom( canlısını görmeyince karar veremiyorum. aslında sgayy den başka diğer halılar da güzel ama ben de diyomki yeni evlencem yeni eve yeni güzel birşeyler alayım. offffffffffffffffffff offffffffffffffff((((((((((((((((((((((((((88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…