halı markalarınız neler? memnun musunuz?

life_city

22.11.2009 evlendik :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
6.161
151
163
35
İstanbul
evet hanımlar evleniyorum ve halı alıcaz,sıra halılarımıza geldi.
acaba hangi marka alsak.
annem saray diyor..
ablamın merinos vardı üstüne bişey dökülse silinse leke gitmiyor.

sizinkiler neler memnun musunuz?
leke tutuyormu bide?

canım kesinlikle gümüşsuyu diyorum..en ucuzunuda alsan çok kullanışlı yumuşacık..en azından uzun ömürlü oluyo..şimdilerde uzun uzun ipli halılar moda ama bence kullanışsız..merinosu tavsiye etmem sen gümüşsuyunu araştır bence gümüşsuyu leke tutmuyo ama merinos gerçekten biraz leke tutuyoopuyorumnanaktan

Benimde halılarım Kaşmir cnm 9 aydır kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım.Kaşmir i tercih etmemizin sebebi halıların deseniydi,çevremde bu markadan halı kullanan hiçkimse yoktu.

Saray ı kesinlikle tavsiye ederim en çok memnun kalınan markadır.

bende bugün iki tane halı alıcam royalin halıları çok güzel ve moden royalden beğendim bakteri temiz ve leke tutmuyormuş daha önce sarayın shaggy halısından aldım leke tutmuyor ama kırıntı ve saç aralarına giriyor temizlesi zor tavsiye etmem shaggy halıyı royale bak derim

royalden beğendim ama gittim gene saraydan aldım vizyon serisinden şuan bu halıları aldığıma çok memnun kaldım açık renk aldım ama bunlarda leke tutmuyormus kızım çay damlatmıs halıya sildim hemen çıktı

benimde halılarım kaşmir tavsiye ederim değişik modern desenler var ben çakıl taş modelinden aldım salon takımıma renkleri uyuyor salonumda çakıl taşından mumlarımda var güzel oluyor

canım benim bütün halılarım royal ve çok memnunum. ilk başlarda topak topak tüyleri çıktı ama yeni halı olduğu için normal dediler. robotla süpüre süpüre dökülmeyi bitirdim artık dökülmüyor. mutfak halım 3 boyutlu diye geçen halılardan ve kocaman karpuz üzeride düştü.kıpkırmızı suyu aktı.hafiften sildim ve geçti. şuan belli bile değil. tavsiye ederim canım

benimde halılarım kaşmir tavsiye ederim değişik modern desenler var ben çakıl taş modelinden aldım salon takımıma renkleri uyuyor salonumda çakıl taşından mumlarımda var güzel oluyor

Arkadaşım yazını okumadan 2dk önce nişanlımla konuşuyordum nasıl bir halı alcaz diye o bana ısrarla çakıl taşlı olanlardan olsun diyordu bende başka simetrik olanlardan diyordum senin yazını okuyunca nasıl durduğunu merak ettim bana resmini yollarmısın?salonunda nasıl duruyor merak ediyorum

benim salon ve oturma odası halılarım bellona
hol merinos
yatak odası saray
mutfak halının markasıda apex hepsindednde cok memnunum

canım benimkilerde royal kalitesi iyi sık dokunuşlu ama leke çok zor siliniyor ve çabuk çıkmıyor

Kızlaar bizim de sıra halılara geldi ama kararsızım.Merinosta beğendim,kaşmirde netten gördüm süper modeller...saray dio kimisi ama model beğenemedim.Ne yapacağım bilemedim yardımınıza ihtiyacım var.Bi de halılar genelde akrilik..İyi bişey mi akrilik bilemedim ki

kaşmirden aldım tüm evimi hepside shaggy bakalım memnun kalırım inş:)kullanan arkadaşlarım var silince tertemiz oluyor diyorlar:)memnunlar ama memnun olmayanlarda var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…