- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi whiteice67
bir tane ben bir tane de eşim okudu canım, Allah bunları kahretsin yaa ne sabah ne akşam tat bıraktılar bizde lanet olsun yaa ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canım okuyabilen okur allah razı olsun@whitepearll canım dün akşam okuyacağım dedim ama gecesine mazeretlendim annemi aradım inşaAllah okuyacak benim yerime ben de esmalardan okuyorum... zalimlerin kahrı için 660 kere Ya Şedidel Batşi okunsa çok faydası olur mazeretim bitince okuyacağım inşallah
ALLAH razı olsun ,zalimlerin oyunlarını başlarına çevirsin kahretsin ,3 tane daha okudumbir tane ben bir tane de eşim okudu canım, Allah bunları kahretsin yaa ne sabah ne akşam tat bıraktılar bizde lanet olsun yaa ....
Esmaul husna okuyabilirsin ya kahhar , ya mani gibi yukarida bi arkadasimizin paylasimi vardi canimBende okumak istiyorum ama,su an mazeretim var.
Allah razi olsunEsmaul husna okuyabilirsin ya kahhar , ya mani gibi yukarida bi arkadasimizin paylasimi vardi canim