Halay çekelim miiiiiiiii kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar :d hobaaa!!!!

DJ GİRDİ HALAYA ARTIK BAŞLADI OYUN
HERKES YAN YANA,
DJ HELAL OLSUN BE SANA,
HALAYI TAKTIN ŞANSIMI AÇTIN,
PARLAK DUDAKLIM HALAYI ÇEKİYOR,
BAKIN BAKIN DİKKAT EDİN ORADAN DÖNÜYOR,
ÇEKE ÇEKE HALAYI ADIM ADIM YAKLAŞIYOR,
(GİR GİR HADİ GİR GİR ELİNE)
ŞAP DİYE KOŞTUM GİRDİM ELİNE,
SIKI SIKI TUTTUM GÜLDÜ YÜZÜME,OH BEEE...
ŞİM ŞİM HADİ ŞİM ŞİM ŞİMDİ, şimdi halay zamanı
salla salla kafayı çal çal çal dj kesme sakın halayııııı...devam....ismail ykdan dinleyın tam halaylık:92:

Kıl olmadan dinleyiverin gariihayret bisey oluvermeyin gariiiizilleri takip oynayi verin gariiiiiiiiigaride gariiiii skdimda mikidimda gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii garide gariiiiiiiiiiiiiiimardin kapi sen olur le lee leel leee leeelele leee hanimmm mardin kapi sen olur suyu degirmen olurrrrrburalarda yar seven olmezse verem olurrrrrle leee leee leeel leee leee leeee hanimmmmmle hanimey hanimey sormirsen hic halimeyyyygogsumeee vura vura curutun sol yanimeyyyyle leee leeel eeee leee leeeeeeee leee hanimmmm lililililililiililililililiilililil teeeeeeeyyyyyy tey teyyyy teyyyyyyyyyyyhobaaaaaaaa kop kopppppp lililililiillililililil

Kıl olmadan dinleyiverin gariihayret bisey oluvermeyin gariiiizilleri takip oynayi verin gariiiiiiiiigaride gariiiii skdimda mikidimda gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii garide gariiiiiiiiiiiiiiimardin kapi sen olur le lee leel leee leeelele leee hanimmm mardin kapi sen olur suyu degirmen olurrrrrburalarda yar seven olmezse verem olurrrrrle leee leee leeel leee leee leeee hanimmmmmle hanimey hanimey sormirsen hic halimeyyyygogsumeee vura vura curutun sol yanimeyyyyle leee leeel eeee leee leeeeeeee leee hanimmmm lililililililiililililililiilililil teeeeeeeyyyyyy tey teyyyy teyyyyyyyyyyyhobaaaaaaaa kop kopppppp lililililiillililililil

şarkılar süpermiş tut elimden kı bende katılıyorum

şarkılar süpermiş tut elimden kı bende katılıyorum

gel gelll cane cane caneeeee iste meydaneeeiyi gunun dostu kotu gunde haneyyyydar gunde haney diridimmm diridimmmmmsalla salla salla salla mendiliiiiaksam oldu gondersene sevdigimiiibir dalda iki kirazzzbiri al biri beyazzzzeger beni severseeeeenmektubumu hemen yazzzzzlililililiillililmurat gilin damindan atlayamadimliralarim dokulddduuuu toplayamadimmmmm dam ustunde unellller dam ustunde unelerrrrrkavusmuyor dugmelerrrr zalimoy gelinnnnnnnzalimmm zalimmm zalimmmmmmm

ilk önce 30sn. giriş olarak barak havası ve ardından ahey aheyyyy tey teyy koyimize gidirik vur davulcu çal zurnacı ::
.

hahahah günlerdir hatta haftalar aylardır çekilen halay olarak guinness rekorlar kitabına girebilirsiniz ahahaha

laylay laylaylay lay lay lay layy lay la lalay lalay la la la layy lay lay lay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…