Benim gibi yersiz gereksiz yere aşırı neşeli olan birden içi içine sığmayan arkadaşlarım var mısnız uzuuuun bi halay kuralım :d galiba çıldırıyorum ama olsun hadi mendilini kapan gelsin başlayalım tey tey teyyy
hahahahhahahahah Allah size ne diyim ben yaaa hahahahaha haydi hoppaaaa parmaginda yuzukler kolunda bilezikler oyy sana dolanayim ohhh ohhh eminem nedir bu guzelliklerrrr....
haydeee parmaginda yuzukler kolunda bileziklerrr hobaaaaaaaaaaaaa lay layl laylay layyl layyl layyyyyyyyyyyyyy
Benim gibi yersiz gereksiz yere aşırı neşeli olan birden içi içine sığmayan arkadaşlarım var mısnız uzuuuun bi halay kuralım :d galiba çıldırıyorum ama olsun hadi mendilini kapan gelsin başlayalım tey tey teyyy
lorke lorke lorke hanimey lorkeee lorke lorke lorke lorke delalim lorkeeeeeeeehobaaaaaaaaaaaa teyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyy teyyyy
hahahahhahahahah Allah size ne diyim ben yaaa hahahahaha haydi hoppaaaa parmaginda yuzukler kolunda bilezikler oyy sana dolanayim ohhh ohhh eminem nedir bu guzelliklerrrr....
tis tis tis tissss tey tey teyt teyyyyyylelele sakine niye gittin tutuneee gel beraber kacalimm bak gidiyor makineee oy le le le sakineeeeee
ben aslında oynamayı hiç sevmem ama hadi katılasım geldi
belli ayagima bastin, tikkat etseneolsun devammm bas bas paralari gimiziyaaaa bidahami gelicen dünyaya hop hop yandan 60-70-80-90-yüzzzzzzz karisti galiba :118::118::118::118::118:
ay pardon kııı görmemişim halayda coşmaktan ayağınıhoppp kopkoppppppppp terden makyajım aktı kızz hoplamaktan
hadi ozaman mayaj tazelemeyeeee:senin su pembiss rujunu versenee bi: 108::108::108::108::108::108:
olur veririm ayol hemide en sevdiğim rujum golden rose 57 numraaaama sende bana bronz allığını verirsen gelmişken wc ye girmeyi unutma bak ha yanımda salarsın falan sonra halay çekerken
al su boncuk boncuk brozlandiriciyicok sürme zenci olursun kulaklarini tika wc ye gidiyommm