Halamın kocası son durum kavga

Çocuklarıyla konuşun direk bu yüzsüzler anlamiyolar gerçi onlar da aşağı kalır yanları yokda. en kısa zamanda bi ev bulun annegile bu böyle olmuyo bende yeni evliyim esimde bende elimizden geleni yaptık sonuçta kocamda el oğlu daha ne kadar usteleyebilirim deyin. maddi açıdan da çok acildik zor zamanınızda bisey demek istemedik ama borç harç çok yuklendim deyin. belki insafa gelirler de giderler

E susmak daha kolaysa demek

Dimi susmazlarsa kim onlara yemek yapacak, bulasiklarini yikayacak, kiralarini faturalarini odeyecek?
Insan kardesinin evine sığınamıyor ya 1 hafta, yegeninin yatak odasina coreklenmek kacinci level ben bilemedim.

Dimi susmazlarsa kim onlara yemek yapacak, bulasiklarini yikayacak, kiralarini faturalarini odeyecek?
Insan kardesinin evine sığınamıyor ya 1 hafta, yegeninin yatak odasina coreklenmek kacinci level ben bilemedim.

Adam rahatsız diye sıradan yemek pişirmeye de razı gelmez insanın gönlü.
Bi de özel besleyici yemekler olsun diye özeniyordur da konu sahibi..

Oh ya, ne güzel.

İşte insanlara hakettiginden daha fazlasını yapınca sonuç böyle oluyor.Enişte de sizi kalarak ihya etmis gibi ,dedigi laflara bak.Bana görede bunlar sabah zor giderler gibi.Gitmeyecekleri gibi özur dilerseniz affederiz moduna girmis olarak uyanma ihtimaliniz yuksek.Bence yarin halaniza acik açik "hala gidin artik yoksa benim evliligim zarar gorecek.Zarar vermek istemezsin diye düşünüyorum "deyin ve hazirlanmasina yardim etmek için kalkin ayaga ciddiyetinizi anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…