Halamın kocası son durum kavga

Yok bunlarda bir gram anlayis yok sizi kullanmak istiyorlar sizde pisirme olayina sicak bakmayin tamam demeyin kapat mutfagin kapisini yoksa aspirator takalim de cami da acsin tamam her gun kuzu cevirmeyecek ya ne kokacakmis allah askina?? Şu basligi her gordugumde inanin sinirlerim bozuluyor hastaligi bahane ederek sizi kullaniyorlar evin anahtarini da vermeyin.

Bir de duyar kasan arkadaslari haksiz buluyorum ev ev ustune olmaz demisler atalarimiz konu sahibimiz zaten yakin olunca destegini esirgemez yatagini vermis birinden bahsediyoruz ayrica anasi degil babasi degil... son gelismeler neler? Ne dediniz?

Ìnsanin iliģini emiyorlar resmen. Niye bu kadar taviz veriyorsunuz ki.

Ayni yerden tutmayin kesinlikle. Yine sorunlar bitmez.

e size balkonda yap diyordu ya. çıksın balkonda yapsın madem yapılabileceğini düşünüyor..
ben olsam şak diye yapıştırmıştım . hala balkonda yaparsın bana öyle diyordun ya diye.

O hala hasta ile yalnız kalmaktan çok korkuyor. Bağlantıyı koparmak istemiyor. Ama açık söylese insanlar da merak etme biz her türlü yanınızdayız. Bir telefon yeter derler. Bir de çocuklarına kıyamıyor bence. Ne öğrenciler var böyle durumlarda kayıtlarını donduruyorlar. Sonra okullarına devam ediyorlar. Ev sahibi bu davranışı hak etmiyor kesinlikle.

Tasinsinlar yeter ki yemek konusunda falan arada yardimci olunur. Baglari kokten koparmak dogru degil su durumda

Gittiler mi ,sonuç nedir,?

Gidip yerleştiklerini duyana kadar inanasım gelmiyor nedense

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim, bütün forum dört göz gitmelerini bekliyor ama nedense gideceklerine hiç inanmıyorum ya...
Gittiler mi ,sonuç nedir,?
Evet çok şükür :) teşekkür ederim ...bugün bi arabayla kaza yaptım küçük çaplı anca yazabildim yorumlar için saolun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…