Halamın kocası son durum kavga

Iyi demissin artik istenmediklerini coktannn anlamis olmalari gerekiyor

Madem konu sahibi merhametsiz , soruyorum onu söyleyenlere siz 3 ay yatili misafir kabul eder miydiniz hemde yeni evliyken hemde kendi odanizda , hemde tüm hastane götür getir işlemleri sizdeyken????
Klavyeden yazmak kolay...
5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor

eve gelen misafire yatak odası neden verilir hiç anlamam.sabah,gece hiç mi bir şey lazım değil,nasıl yatan insanların yanına girip alabiliyorsunuz.
bir de konu sahibini insafsız bulanları hiç anlamadım.kendilerine hasta kaynana kayınpeder gelse 2.5 ay bakabilirlermiydi merak ettim

Babam kanserin son evresinde tedavi olmak için başka bir şehre kardeşinin yanina gitti,ama rahat edemedi herkesin düzeni var dedi,kiralık ev tuttu hasta haliyle 2 el eşya aldı, çevrede hasta diğe evlerinde fazla olan eşyaları verdiler bizde gelip gittik,son nefesini o evde verdi,hep kafam rahat kimsenin üstünde yük değilim,derdi rahmetli,hastalığından dolayı alingandi,çok hassastı kendi canının derdine düşmüştü,,herkes bundan istediği sonucu çıkarsın.....

Sizin anneneniz ve dedeniz, herkes anasına babasına bakar tabiki ama burda durum farklı halasının eşi? Ilk olarak namahrem ikinci olarak konu sahibinin eşinin hiçbirşeyi...
3 ay fazla bile ev tutma imkanı varken tutulmuyor ben konu sahibine hak veriyorum .

Eşinizle siz mi baktiniz kendi evinizde yoksa ailenizin evinde onlarla birlikte mi baktiniz?
Oyle de olsa anneanne ve eniste bir mi Allah askina?

Benim halamın kocası ama...birde ben fazlasıyla yapacağımı yaptığımı düşünüyorum ki dahada 4-5 ay hastaneye götürüp getirecem sadece artık eski ev düzenimi aile hayatımı istiyorum

Benim halamın kocası ama...birde ben fazlasıyla yapacağımı yaptığımı düşünüyorum ki dahada 4-5 ay hastaneye götürüp getirecem sadece artık eski ev düzenimi aile hayatımı istiyorum

Allah rahmet etsin babanız en iyisini yapmış ...bizimkilerin durumu var rezidanstan ev bakıyorlar ama beğenmiyorlar hala bizim evi çok benimsediler

O kıyafet durumu en zor olanı

O ev tutmuyor zaten parasını vericek sadece evi biz buluyoruz gidiyoruz emlakçıyla görüşüyoruz evleri geziyoruz halam yanımızda tmm diyor eve geçiyoruz yok bnm içime sinmedi şurası böyle burası böyle diyor..evi kökten satın alacak gibi 40 şeyi düşünüyorlar...ayrıca çok merhametli ve duyarlı bi insanım öyle yumuşak huylu olduğum için bu durumdayım zaten bence siz kendinize bakın

Siz onlar tasinmadan oncelikle yataginizdan bir sutlayin. Evde bir tek ebeveyn banyosu yoktur herhalde , ortak banyoyu kullansinlar. Koltuk tepelerinde yatmaya baslayinca ev arayislari da hizlanir.

Kovar gibi annemin yanına gitseydiniz demedim ..öyle desem zaten başta giderlerdi...anında odamı verdim siz rahat edin hasta daha önemli biz genciz her yerde yatarız dedim ...süreç uzun olduğu için ailemin olduğu şehirde başlayın orda ev çok dedim ama en iyi doktor burda diye akıllarına kazımışlar Yok biz zaten kemoterapi olup gideriz uçakla her geldiğimizde max 2 gün dururuz dediler ok dedik ama geldikleri günden beri gitmediler hatta bi bilet aldım o da yandı tam gidecekleri gün midesi çok bulandı

Siz onlar tasinmadan oncelikle yataginizdan bir sutlayin. Evde bir tek ebeveyn banyosu yoktur herhalde , ortak banyoyu kullansinlar. Koltuk tepelerinde yatmaya baslayinca ev arayislari da hizlanir.
O yatak olayını yapamam ya onlar teklif etmediği sürece sürekli gidicez diyorlar zaten bilmiyorum...küsüp gitmelerini istemiyorum o kadar sabrettik

O yatak olayını yapamam ya onlar teklif etmediği sürece sürekli gidicez diyorlar zaten bilmiyorum...küsüp gitmelerini istemiyorum o kadar sabrettik
Zaten küstüler. Bu vakitten sonra kırk takla da atsaniz yarın bir gün vakti zamanında akrabasını evden kovan bir yegen olarak anılacak ve etrafta da taninacaksınız. Hal boyleyken hic olmazsa anınızı kurtarın.

Saçımı süpürge ettim modunda değilim zaten yapabilecegim herşeyi sonuna kadar eşimle yaptım ..benim vicdanım çok rahat

Hiç küsmüş gibi değiller çok iyiler halamdan görmediğim Güler yüzü espriyi görüyorum enişte eşimle daha sohbet vari oldu hatta ...sanki diyen biz değiliz gbi tabi içlerinde ne yaşıyorlar bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…