- 18 Temmuz 2016
- 4.586
- 12.683
- 208
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Normaliz ev arıyouz tedavi 1 hafta daha uzadı ....sanki hiç kırgınlık yaşanmamış gbi bakalım giderlerse bi tatile cıkıcaz 3-4 günlük ...siz gidince biz bi tatile cıkıcaz dedim siz gidin bizlik sorun olmaz dedi halam önce sizi göndereyimde öyle dddim beklemedeyiz
is
5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyorMadem konu sahibi merhametsiz , soruyorum onu söyleyenlere siz 3 ay yatili misafir kabul eder miydiniz hemde yeni evliyken hemde kendi odanizda , hemde tüm hastane götür getir işlemleri sizdeyken????
Klavyeden yazmak kolay...
Sizin anneneniz ve dedeniz, herkes anasına babasına bakar tabiki ama burda durum farklı halasının eşi? Ilk olarak namahrem ikinci olarak konu sahibinin eşinin hiçbirşeyi...5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor
Eşinizle siz mi baktiniz kendi evinizde yoksa ailenizin evinde onlarla birlikte mi baktiniz?5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor
Benim halamın kocası ama...birde ben fazlasıyla yapacağımı yaptığımı düşünüyorum ki dahada 4-5 ay hastaneye götürüp getirecem sadece artık eski ev düzenimi aile hayatımı istiyorum5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor
Benim halamın kocası ama...birde ben fazlasıyla yapacağımı yaptığımı düşünüyorum ki dahada 4-5 ay hastaneye götürüp getirecem sadece artık eski ev düzenimi aile hayatımı istiyorum5 sene anneanneme dedeme baktık bir gün bile öf demedik hergün diyalize götürdüm hastaneye götürdüm kalp tansiyon şeker böbrek yetmezliği zatürresi vardı insandan insana değişiyor hasta sonuçta son kimse tatil yapmıyor
Eşimle ben bakıyorum ailem farklı şehirdeEşinizle siz mi baktiniz kendi evinizde yoksa ailenizin evinde onlarla birlikte mi baktiniz?
Oyle de olsa anneanne ve eniste bir mi Allah askina?
Allah rahmet etsin babanız en iyisini yapmış ...bizimkilerin durumu var rezidanstan ev bakıyorlar ama beğenmiyorlar hala bizim evi çok benimsedilerBabam kanserin son evresinde tedavi olmak için başka bir şehre kardeşinin yanina gitti,ama rahat edemedi herkesin düzeni var dedi,kiralık ev tuttu hasta haliyle 2 el eşya aldı, çevrede hasta diğe evlerinde fazla olan eşyaları verdiler bizde gelip gittik,son nefesini o evde verdi,hep kafam rahat kimsenin üstünde yük değilim,derdi rahmetli,hastalığından dolayı alingandi,çok hassastı kendi canının derdine düşmüştü,,herkes bundan istediği sonucu çıkarsın.....
O kıyafet durumu en zor olanıeve gelen misafire yatak odası neden verilir hiç anlamam.sabah,gece hiç mi bir şey lazım değil,nasıl yatan insanların yanına girip alabiliyorsunuz.
bir de konu sahibini insafsız bulanları hiç anlamadım.kendilerine hasta kaynana kayınpeder gelse 2.5 ay bakabilirlermiydi merak ettim
ben bi kaç kez eşimin pijamasıyla yattım uyuyolardı uyandırmıyım diye ..temel kıyafetleri farklı dolaba koydum ama tabi idare ettikO kıyafet durumu en zor olanı
O ev tutmuyor zaten parasını vericek sadece evi biz buluyoruz gidiyoruz emlakçıyla görüşüyoruz evleri geziyoruz halam yanımızda tmm diyor eve geçiyoruz yok bnm içime sinmedi şurası böyle burası böyle diyor..evi kökten satın alacak gibi 40 şeyi düşünüyorlar...ayrıca çok merhametli ve duyarlı bi insanım öyle yumuşak huylu olduğum için bu durumdayım zaten bence siz kendinize bakınyaw tamam arkadaşım haklısın da adam kanser hastası yahu keyfinden kalmadı ya.Halanıza geldikleri gün annenizde kalmasını teklif etmişsiniz.Tamam cok bunaldınız anlıyorum ama siz de az değilsiniz hanfendi.Allah kimsenin başına vermesin o hastalığı hasta adam ölümünü düşünyordur sürekli ev tutmak mı gelir o arbede içinde aklına sanki dünyası yıkıktır onun.Konu sahibi sende merhametin M'si bile yok cok gaddarsın.
Kovar gibi annemin yanına gitseydiniz demedim ..öyle desem zaten başta giderlerdi...anında odamı verdim siz rahat edin hasta daha önemli biz genciz her yerde yatarız dedim ...süreç uzun olduğu için ailemin olduğu şehirde başlayın orda ev çok dedim ama en iyi doktor burda diye akıllarına kazımışlar Yok biz zaten kemoterapi olup gideriz uçakla her geldiğimizde max 2 gün dururuz dediler ok dedik ama geldikleri günden beri gitmediler hatta bi bilet aldım o da yandı tam gidecekleri gün midesi çok bulandıkonu sahibesinin halasıymış hanfendi ben konu sahibine haksızssın demedim ama daha geldikleri ilk gün halasına 'annemin yanına gitseydiniz keşke "demiş kovar gibi benim tepkim nuna ayrıca aynı görüşte olucaz diye bir kaide yok değil mi?Kanser hastası adam gecenin bir yarısı nereye gidebilirdi ki?
O yatak olayını yapamam ya onlar teklif etmediği sürece sürekli gidicez diyorlar zaten bilmiyorum...küsüp gitmelerini istemiyorum o kadar sabrettikSiz onlar tasinmadan oncelikle yataginizdan bir sutlayin. Evde bir tek ebeveyn banyosu yoktur herhalde , ortak banyoyu kullansinlar. Koltuk tepelerinde yatmaya baslayinca ev arayislari da hizlanir.
Zaten küstüler. Bu vakitten sonra kırk takla da atsaniz yarın bir gün vakti zamanında akrabasını evden kovan bir yegen olarak anılacak ve etrafta da taninacaksınız. Hal boyleyken hic olmazsa anınızı kurtarın.O yatak olayını yapamam ya onlar teklif etmediği sürece sürekli gidicez diyorlar zaten bilmiyorum...küsüp gitmelerini istemiyorum o kadar sabrettik
Saçımı süpürge ettim modunda değilim zaten yapabilecegim herşeyi sonuna kadar eşimle yaptım ..benim vicdanım çok rahatAllah sizi hickimseye muhtac etmesin konu sahibi, size acilacak kapi var midir acaba. Kolay degil ama insanlar sonucta hastalik sebebiyle sizde. Konularini takip ettim ama bana cokta masum ve sacimi supurge ettim goruntusu vermedin.
Enisteye sifalar diliyorum, suclu basta onlar, sizin gibi insanlardan yardim bekledikleri hata.
Hiç küsmüş gibi değiller çok iyiler halamdan görmediğim Güler yüzü espriyi görüyorum enişte eşimle daha sohbet vari oldu hatta ...sanki diyen biz değiliz gbi tabi içlerinde ne yaşıyorlar bilmiyorum amaZaten küstüler. Bu vakitten sonra kırk takla da atsaniz yarın bir gün vakti zamanında akrabasını evden kovan bir yegen olarak anılacak ve etrafta da taninacaksınız. Hal boyleyken hic olmazsa anınızı kurtarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?