- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Size cok yuklendiklerini dusunuyorum ama sabr edin elbet gececek tam kotu olduunuz anda elbet gececek deyin kendi kendinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gitmedilerGittiler mi? Yatak odanizda yatabiliyor musunuz artik? takipteyiz
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ...siz çok masumsunuz maşallahAllah sizi hickimseye muhtac etmesin konu sahibi, size acilacak kapi var midir acaba. Kolay degil ama insanlar sonucta hastalik sebebiyle sizde. Konularini takip ettim ama bana cokta masum ve sacimi supurge ettim goruntusu vermedin.
Enisteye sifalar diliyorum, suclu basta onlar, sizin gibi insanlardan yardim bekledikleri hata.
Çocukları üni okuyor derslerinden geri kalmasın diyorlar .. herkes kendini kendi ailesini düşünüyor..gerçekten çok düşünseler okulu dondurur babalarını hastaneye götürür getirirler araba kullanmayı biliyorlar ama zaten bakan var diye bnce rahatlar inş bu hafta rahatlıycam ..ben demiştim. 205 ay bakarsın ama 1 gün bakmayınca kötü olursun diye. çocukları madem babalarının stresini düşünüyolar el atsınlar olaya. uzaktan telefon etmekle olur mu?
Çocukları üni okuyor derslerinden geri kalmasın diyorlar .. herkes kendini kendi ailesini düşünüyor..gerçekten çok düşünseler okulu dondurur babalarını hastaneye götürür getirirler araba kullanmayı biliyorlar ama zaten bakan var diye bnce rahatlar inş bu hafta rahatlıycam ..
Bu hafta içinde gitmezlerse bunu yapıcamda gidecekler bence artık olmadı otelde kalırız dediler tmm dedim son günlerim inşEv bakiyorlar mi ki? Bence gitmicekler, bence ya sen cocuklarini ara anlat, yada babana söyle o kardesiyle konussun.
Hatta ciddi oldugunu belli etmek icin bugün onlarda evdeyken yatak odasina git, yattiklari yatagin carsafini yüzünü falan degsitir. Sizin kullandiklarinizida degistir. Sonra halana hala bu aksam size burda yatak hazirlicam biz artik odamiza gecicez de.
Hasta masta anliyorum da, yok manzarayi begenmedim yok suyu begenmedim diye bahane bulmakda olmaz.
Bu hafta içinde gitmezlerse bunu yapıcamda gidecekler bence artık olmadı otelde kalırız dediler tmm dedim son günlerim inş
Çocukları üni okuyor derslerinden geri kalmasın diyorlar .. herkes kendini kendi ailesini düşünüyor..gerçekten çok düşünseler okulu dondurur babalarını hastaneye götürür getirirler araba kullanmayı biliyorlar ama zaten bakan var diye bnce rahatlar inş bu hafta rahatlıycam ..
Bencede eninde sonunda böyle bişey olacaktı Keske baştan ev tutalım diyip kabul etmeseydimE hadi insallah. Umarim giderler. En basindan beri biliyordum ki agzinla kus tutsanda yaranamazsin
öyle olsa bile, bak yıldız yenge yaptığı iyiliği başımıza kaktı, ana babamızı kovdu diye çoktan gelip almaları lazımdı.Çocukları üni okuyor derslerinden geri kalmasın diyorlar .. herkes kendini kendi ailesini düşünüyor..gerçekten çok düşünseler okulu dondurur babalarını hastaneye götürür getirirler araba kullanmayı biliyorlar ama zaten bakan var diye bnce rahatlar inş bu hafta rahatlıycam ..
bosver yaptigini Allah goruyor o hayir olarak bilsin yeter insan nankordur.. Burda rahat evinden yazanlari da seni anlamasini beklme . Kimse olmaz bakarsin amenna .. Ama colugu cocuguna duser bu olum herkese belli ille kanser olwcek diye insan canindan da bezmemeli bir kaza bir kalp krizi sapasaglam adami tak oldurur... Allah korusun caninida skmaBencede eninde sonunda böyle bişey olacaktı Keske baştan ev tutalım diyip kabul etmeseydim
benim dayı dediğim insan elden ayaktan düşen babasını çok konuşuyor diye dövmüştü.bosver yaptigini Allah goruyor o hayir olarak bilsin yeter insan nankordur.. Burda rahat evinden yazanlari da seni anlamasini beklme . Kimse olmaz bakarsin amenna .. Ama colugu cocuguna duser bu olum herkese belli ille kanser olwcek diye insan canindan da bezmemeli bir kaza bir kalp krizi sapasaglam adami tak oldurur... Allah korusun caninida skma
Cok üzücü allah kimsenin başına vermesinbenim dayı dediğim insan elden ayaktan düşen babasını çok konuşuyor diye dövmüştü.
hasta bakımı gerçekten çok zor.
bu arada dayıma çok kızdım, ayıpladım. tamam babasının hakikaten dayanılmaz çenesi var ama bir ihtiyara vurmak vicdansızlık.
amin.Cok üzücü allah kimsenin başına vermesin