Halamın kocası son durum kavga

Suçlu gibi olduk biraz sma eninde sonunda olucaktı bu sanırım ...buraya yazıp sizinle ayni düşüncede olmak rahatlattı biraz
yaw tamam arkadaşım haklısın da adam kanser hastası yahu keyfinden kalmadı ya.Halanıza geldikleri gün annenizde kalmasını teklif etmişsiniz.Tamam cok bunaldınız anlıyorum ama siz de az değilsiniz hanfendi.Allah kimsenin başına vermesin o hastalığı hasta adam ölümünü düşünyordur sürekli ev tutmak mı gelir o arbede içinde aklına sanki dünyası yıkıktır onun.Konu sahibi sende merhametin M'si bile yok cok gaddarsın.

2.5 ay bak sonra merhametin m si bile yok densin valla insanlara yaranilmaz bu konuda cok bariz goruluyor.

40 gun sirtinda taşı 1 gun bırak senden kötüsü olmaz misali biraz hakkaniyetli yaklasalim lutfen

evet adam hasta da,
karısı ve çocukları da hasta değil ya,
düzen oluştursunlar eşi ve babaları için.

şimdi konu sahibinin akrabası (uzaktan), ama eşinin hiç bir şeyi değil.
sizin de hiç bir şeyiniz değil, e o zaman siz alın kendi evinize bakın. şuan konu sahibinin eşi ile aynı mesafedesiniz hastaya.
ki eşi aylarca kendi yatağını odasını vermiş,
bundan sonra tedavinin devam edeceği de belli iken düzen kurmalarını talep etmesi nasıl merhametsizlik olabilir ki.
hadi buyurun siz davet edin evinize o vakit.

Bunlar gitmezgrahata alışmış
Yani bukadar sözden sonra 1 dakika bile kalınmaz tavırlara bak sen birde suçlu çıkartıyor
Senin yerinde olsam odadan çıkarırım
İlk öyle başlarım odamda kalırım bunlarınki misafirliğe geçmiş
Sizde hasta olacaksınız oohasta diye diye
Herkes düzenini bıraksın alsın bakalım böyle hastaya kolaymı

Hasta insan tamam konu sahibinin yaptigini evlatlari yapmamis ne olursa olsun... bu bir suistimaldir. Paralari olmaz caresizlik olur ev bulamazlar vs anlarim ama yok önü kapali yok begenmedim.. kusura bakmayin ama bunlar art niyet gostergeleri... sonucta el adami esi yataga da el koymuslar oyle sey olmaz

Çocukları okul düzeni bozulmasın diye normal hayatlarına devam ediyor ama kanbağı olmayan yeğen ve el oğlu damat hayatlarını değiştiriyor. Damat yeter artık senin ailenden deyip çekip gitse ne olacak? Ben olsam çoktan çıkıp annemin evine dönmüştüm. Hala çok düşüncesizmiş. Bu iki yeni evli genci kendi hastalık dertlerine ortak etmeye hiç hakları yok. Ben kayınvalide veya anne-baba olsam çoktan onları evden çıkartmıştım. Ben hasta olsam kendi derdimle başkasını üzmeyeyim diye çoktan başka eve çıkmıştım. Çok ayıp ve düşüncesizce bir hareket.

konu sahibesinin halasıymış hanfendi ben konu sahibine haksızssın demedim ama daha geldikleri ilk gün halasına 'annemin yanına gitseydiniz keşke "demiş kovar gibi benim tepkim nuna ayrıca aynı görüşte olucaz diye bir kaide yok değil mi?Kanser hastası adam gecenin bir yarısı nereye gidebilirdi ki?

2.5 ay bak sonra merhametin m si bile yok densin valla insanlara yaranilmaz bu konuda cok bariz goruluyor.

40 gun sirtinda taşı 1 gun bırak senden kötüsü olmaz misali biraz hakkaniyetli yaklasalim lutfen
.halasına geldiği gün annemin yanına gitseydiniz deiği için o tepkiyi verdim

Ben tedavi için gelip buldukları evleri beğenmemelerine şaşırdım. resmen konu sahibinin evinde rahata alışmışlar, eve çıkmamak için bahane arıyorlar.

Konu sahibi kendi yatağını vermekle en büyük hatayı yapmış. Hastanın aynı şehirde çocukları olduğu halde ısrarla onlarda kalmaları saçma. Zor bir durum ama iyi niyetini fazlasıyla suustimal etmişler. Buraya kadar geleceğine araya büyükler girip tatlı dille cozebilirlerdi ama kimse bulaşmak istememiş bence. Olan da kendi evinde misafir olan karı -kocaya olmuş.

Elbette aynı fikirde olmamız şart değil.
Ama sizinle aynı fikirde olmayanlar da merhametten yoksun değil.
Konu sahibi dediğiniz gibi biri olsa zaten 2,5 ay evinde ağırlamaz.

Cok sacma bir durum cidden. Yani benimde anneannem hastaydi tedavi goruyodu tum evlatlari farkli sehirde. 10 gunde bir hastanede 4 gun kaliyodu be bu 12 seans surdu. Her hastane donemi evlatlari geldi hastanede bakti sonra evlerine dondu diger seansa kadar. Ben torunu olmama ragmen annem hic bize bakin demedi evlatlar ne gune dedi. Normalde de bu olmasi gerek. Bence sirtlarini size dayamislar sizin ne dusundugunuzu pek umursamiyorlar. Evlatlari da bi kere bile sizi dusunmemis herkes kendini dusunuyo. Bnce bi an evvel evi ayirin size de yazik

Normaliz ev arıyouz tedavi 1 hafta daha uzadı ....sanki hiç kırgınlık yaşanmamış gbi bakalım giderlerse bi tatile cıkıcaz 3-4 günlük ...siz gidince biz bi tatile cıkıcaz dedim siz gidin bizlik sorun olmaz dedi halam önce sizi göndereyimde öyle dddim beklemedeyiz
Evde ortam nasil Y yildizligunler gergin misiniz normal misiniz?
is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…