- 2 Şubat 2017
- 3.301
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
yaw tamam arkadaşım haklısın da adam kanser hastası yahu keyfinden kalmadı ya.Halanıza geldikleri gün annenizde kalmasını teklif etmişsiniz.Tamam cok bunaldınız anlıyorum ama siz de az değilsiniz hanfendi.Allah kimsenin başına vermesin o hastalığı hasta adam ölümünü düşünyordur sürekli ev tutmak mı gelir o arbede içinde aklına sanki dünyası yıkıktır onun.Konu sahibi sende merhametin M'si bile yok cok gaddarsın.Suçlu gibi olduk biraz sma eninde sonunda olucaktı bu sanırım ...buraya yazıp sizinle ayni düşüncede olmak rahatlattı biraz
Y Yildizlisorunlar bu üyeye sormak istediniz sanırımEvde ortam nasil Y yildizligunler gergin misiniz normal misiniz?
2.5 ay bak sonra merhametin m si bile yok densin valla insanlara yaranilmaz bu konuda cok bariz goruluyor.yaw tamam arkadaşım haklısın da adam kanser hastası yahu keyfinden kalmadı ya.Halanıza geldikleri gün annenizde kalmasını teklif etmişsiniz.Tamam cok bunaldınız anlıyorum ama siz de az değilsiniz hanfendi.Allah kimsenin başına vermesin o hastalığı hasta adam ölümünü düşünyordur sürekli ev tutmak mı gelir o arbede içinde aklına sanki dünyası yıkıktır onun.Konu sahibi sende merhametin M'si bile yok cok gaddarsın.
yaw tamam arkadaşım haklısın da adam kanser hastası yahu keyfinden kalmadı ya.Halanıza geldikleri gün annenizde kalmasını teklif etmişsiniz.Tamam cok bunaldınız anlıyorum ama siz de az değilsiniz hanfendi.Allah kimsenin başına vermesin o hastalığı hasta adam ölümünü düşünyordur sürekli ev tutmak mı gelir o arbede içinde aklına sanki dünyası yıkıktır onun.Konu sahibi sende merhametin M'si bile yok cok gaddarsın.
Aynen
konu sahibesinin halasıymış hanfendi ben konu sahibine haksızssın demedim ama daha geldikleri ilk gün halasına 'annemin yanına gitseydiniz keşke "demiş kovar gibi benim tepkim nuna ayrıca aynı görüşte olucaz diye bir kaide yok değil mi?Kanser hastası adam gecenin bir yarısı nereye gidebilirdi ki?evet adam hasta da,
karısı ve çocukları da hasta değil ya,
düzen oluştursunlar eşi ve babaları için.
şimdi konu sahibinin akrabası (uzaktan), ama eşinin hiç bir şeyi değil.
sizin de hiç bir şeyiniz değil, e o zaman siz alın kendi evinize bakın. şuan konu sahibinin eşi ile aynı mesafedesiniz hastaya.
ki eşi aylarca kendi yatağını odasını vermiş,
bundan sonra tedavinin devam edeceği de belli iken düzen kurmalarını talep etmesi nasıl merhametsizlik olabilir ki.
hadi buyurun siz davet edin evinize o vakit.
.halasına geldiği gün annemin yanına gitseydiniz deiği için o tepkiyi verdim2.5 ay bak sonra merhametin m si bile yok densin valla insanlara yaranilmaz bu konuda cok bariz goruluyor.
40 gun sirtinda taşı 1 gun bırak senden kötüsü olmaz misali biraz hakkaniyetli yaklasalim lutfen
konu sahibesinin halasıymış hanfendi ben konu sahibine haksızssın demedim ama daha geldikleri ilk gün halasına 'annemin yanına gitseydiniz keşke "demiş kovar gibi benim tepkim nuna ayrıca aynı görüşte olucaz diye bir kaide yok değil mi?Kanser hastası adam gecenin bir yarısı nereye gidebilirdi ki?
Hanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün
Son durum :daha gitmediler hep birlikte ev arıyoruz bakalım
isEvde ortam nasil Y yildizligunler gergin misiniz normal misiniz?
Pek bişey diyemiyor düşüncesizler kötü olmadan halletmemi istiyorY Yildizlisorunlar baban ne diyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?