hala umut varmı?

zeynebimgelartikbebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
4
2
1
34
arkadaşlar merhaba
yaklaşık 17 aydır çocuk istiyoruz olmadı. bu ay menagon iğne + klomen+çatlatma iğnesi kullandım. 7 adet yumurtam oluşmuştu.
bugün bat günüm.
ara ara adet sancısı çekiyorum.
4 gün önce erken gebelik testinde negatif çıktı.
4 gündür deli gibi ağlıyorum.
7 adet yumurta da bile olmadı diye umudum her geçen gün kırılıyor.
üstelik eşimde bende bütün testlerimiz yapıldı sorun yok.
sizce erken gebelik testleri yanlış sonuç verir mi.
inanın bidaha test yapmaya korkuyorum.

benim 3 gün önce erken gebelik testi negatif çıkmıştı canım adet günü değerim 255 çıkmıştı

Kafana çok doladığın için olmuyor emin ol canım çünkü 3 sene boyunca hep ağlamıştım aynı senin gibi ama çok istiyordum ne aşılama ne yumurta çatlama hiç biri tutmamıştı. Tüp bebek bile düşünmüştüm çünkü artık prima reklamına bile oturup ağlıyordum o derece psikolojim bozulmuştu.. lütfen kafanı boşalt tek tüpüm olmasına rağmen 2.çocuğuma hamileyim düşün.. Allaha binlerce kere şükürler olsun. ALLAH var imkansız diye bişey yoktur.. Umutsuzluk hele hiç yoktur.. Geçenler de haberlerde çıkmış kadın 10 kere tüp bebek denemiş tam 10.da tutmuş tutmasaydı da devam edicektim çünkü hep umudum vardı demişti

Allah hayırlı zamanı istediğiniz zaman kılsın.Gittiğim doktorlar stres yapınca olmadığını söyledi.Kafanızı boşaltmaya çalışın aksine hayal edin hamile kalsanız neler yapardınız ona göe sağlıklı beslenin kedinizi çok aşrı yormayın .insan hayalindeki canlandırdıklarını yaşıyor meryem kehf süresii okuyun.inşallah allah hayırlı zamanda verir dileğinizi.

Kendinize bi uğraş bulun çocuk fikrinden uzaklaşın bence, çevremde bunun çözümünü bu şekilde bulanı o kadar çok gördüm ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…