- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
-
bu akşam kıyafet alışveriş isteme günü vs hakkında konuşmaya gelecekler. çok heyecanlıyım. inş herşey istediğimiz gibi olurzemuszemusopuyorumnanaktan
Mutluluklar canım...Rahat ol herşey gönlünce olsun inşallah..
eveeett.. dün akşam kayınvalidemler geldi. sadece annesi ve kardşi gelecekti. babası ben niye gelmiyorum,siz ne konuşcaksanız konuşun biz x le(babam) balkonda otururuz demiş. hepsi şaşmış kalmış. normalde pek öle gezmeyi bu tür şeyleri seven bi insan değildir. kayınvalidem şaşırdım kaldım bende gelcem dedi diyokaydirigubbakcemile3 bnmki yüzüme baktı neden acaba CADIARZU dedi. ee seviliyosun gelin hanım dedi. akşam uğraştı durdu benle kıpkırmızı oldum.
neysem şimdik şöyle yapıyoruz 26 temmuz isteme töreni olacak,1 ağustostada nişan. nişana çok kişi çağırılacağı için isteme günü adettendir şerbet içilecek. ki ogün bile en az 30 kişi olucaz. 20 kişi geliyolar. kahveyi nsl dağıtıp yetiştiricem okadar insana hiiçç bilmiyorum. çok heyecan yapıyorum. takı falan konuşmadık. ne yaparsanız kabulum dedim. çünkü annem karışma dedi. çünkü adetleri çok iyi bilen insanlar onlar. bu konuda güveniyoruz. alkisalkisalkis
tek isteğim yüzüğüm kalın olsun, bi defa alalım tam alalım dedim. hatta özel işlemeli yüzüklermi ne varmış, kalın yüzüklerde. öle bişey istermisin dedi kayınvalidem. dedim bilmiyorumki,bi fikrim yok,beraber beğeniriz dedim. olur tabi,nsl istersen dedi. aşkımda ben yüzük beğenme işini sana bırakıyorum,sen hangini beğenirsen ben ona tamam dicem dedi. opuyorumnanaktan
kıyafet falan nere istiyosanız oraya gideriz dediler. ayakkabı içinde alışveriş yaptğm bi mağaza var,azcık tuzlu biyer. hiç sorun değil dediler. yani kısmetse herşey dilediğim gibi olacak.
nişan günü pasta istiyoruz. müzik olmasın dedik(annem rahatsız die) ama annem beni düşünmeyin siz, hem çok insan çağırcaz sessiz olmaz,ogüne ayaklanırım zaten dedi. aşkım pc ayarlayacak,ordan idare etcez. bahçede olacak nişanımız.
okadar mutluyumki,herşey istediğim gibi gidiyo.allahım hiç sorun çıkmaz inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?