• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme hala şaşkınım çok! fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..

bu akşam kıyafet alışveriş isteme günü vs hakkında konuşmaya gelecekler. çok heyecanlıyım. inş herşey istediğimiz gibi olurzemuszemusopuyorumnanaktan

inş canım içim kıpır kıpır, yerimde duramıyorum. kafamda bi sürü şeyler dolanıyor. netten kıyafet saç makyaj vs bakıyorum ama hepsi birbirine giriyor karasızım.

İlk önce hayırlı olsun canımm...
Allah tamamına erdirsinn güzel heyecan ve telaşeler bunlar yaa...
Sepet veya tepsi şeklinde oluyor burda çeyizciler çarşısında falan satılıyor aslında her türlüsü istediğin gibi bulabilirsinn burda öyle ama orda nasıldır bilmiyorum...Mesela benimki çerçevenin üstüne minik takı sandığı vardı içinde de mendili çorabı süsleri falan vardıı değişikti yani...

Bizde damat havlusu hazırlanır ve o verilir damada. Benim başlığımda var modeller istersn bak cnm yardımcı olurum.
Hayırlı olsun şimdiden.

fikirleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. hala heyecanımı atabilmiş değilim bişey düşünemiyorum yani. akşama konuşmaya gelecekler çok heyecanlıyım.

Sözde de sandık verilmez zannediyorum ki. Yani söz bohçası felan olabilir ama sandık nişanda olur. Damada ve ailesine aldığınız hediyeler onun içinde olur öyle verilir yani biz öyle yapmıştık. Ayrıca sandıkların kendinden süslü olanları var hiç uğraşmaya değmez hem fiyata makul eminönünde çeyizlik dükkanlarında var hep ıstanbul'da oturuyorsan. Bohça da satılıyor hazır çok süslü bohçalar var bence söz için çok şık ben sözümde öyle almıştım. Allah tamamına erdirsin ınşallah..

saol canım çok teşekkür ederim. ama minik söz sandıkları oluyor onlardan düşünüyorum. kuzenime sepet verdiler. kocamandı. oyüzden sandık olsun istedim ben. inş istediğim gibi bulurum. cmrtsi çıkıp alıcam. paylaşırım sizlerle..

eveeett.. dün akşam kayınvalidemler geldi. sadece annesi ve kardşi gelecekti. babası ben niye gelmiyorum,siz ne konuşcaksanız konuşun biz x le(babam) balkonda otururuz demiş. hepsi şaşmış kalmış. normalde pek öle gezmeyi bu tür şeyleri seven bi insan değildir. kayınvalidem şaşırdım kaldım bende gelcem dedi diyokaydirigubbakcemile3 bnmki yüzüme baktı neden acaba CADIARZU dedi. ee seviliyosun gelin hanım dedi. akşam uğraştı durdu benle kıpkırmızı oldum.
neysem şimdik şöyle yapıyoruz 26 temmuz isteme töreni olacak,1 ağustostada nişan. nişana çok kişi çağırılacağı için isteme günü adettendir şerbet içilecek. ki ogün bile en az 30 kişi olucaz. 20 kişi geliyolar. kahveyi nsl dağıtıp yetiştiricem okadar insana hiiçç bilmiyorum. çok heyecan yapıyorum. takı falan konuşmadık. ne yaparsanız kabulum dedim. çünkü annem karışma dedi. çünkü adetleri çok iyi bilen insanlar onlar. bu konuda güveniyoruz. alkisalkisalkis
tek isteğim yüzüğüm kalın olsun, bi defa alalım tam alalım dedim. hatta özel işlemeli yüzüklermi ne varmış, kalın yüzüklerde. öle bişey istermisin dedi kayınvalidem. dedim bilmiyorumki,bi fikrim yok,beraber beğeniriz dedim. olur tabi,nsl istersen dedi. aşkımda ben yüzük beğenme işini sana bırakıyorum,sen hangini beğenirsen ben ona tamam dicem dedi. opuyorumnanaktan
kıyafet falan nere istiyosanız oraya gideriz dediler. ayakkabı içinde alışveriş yaptğm bi mağaza var,azcık tuzlu biyer. hiç sorun değil dediler. yani kısmetse herşey dilediğim gibi olacak.
nişan günü pasta istiyoruz. müzik olmasın dedik(annem rahatsız die) ama annem beni düşünmeyin siz, hem çok insan çağırcaz sessiz olmaz,ogüne ayaklanırım zaten dedi. aşkım pc ayarlayacak,ordan idare etcez. bahçede olacak nişanımız.
okadar mutluyumki,herşey istediğim gibi gidiyo.allahım hiç sorun çıkmaz inş:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

biz gümüş bir kutu almıştık ne çok küçük nede çok büyük sade bişey onun içine çok güzel bir beyaz mendil (mendil çok şıktı) birde isimlerimizin baş harflrini almıştık gümüş kolye ucu yani.o kolye uçlarını annem mendilin uçuna dikmişti çok güzel olmuştu.

eveeett.. dün akşam kayınvalidemler geldi. sadece annesi ve kardşi gelecekti. babası ben niye gelmiyorum,siz ne konuşcaksanız konuşun biz x le(babam) balkonda otururuz demiş. hepsi şaşmış kalmış. normalde pek öle gezmeyi bu tür şeyleri seven bi insan değildir. kayınvalidem şaşırdım kaldım bende gelcem dedi diyokaydirigubbakcemile3 bnmki yüzüme baktı neden acaba CADIARZU dedi. ee seviliyosun gelin hanım dedi. akşam uğraştı durdu benle kıpkırmızı oldum.
neysem şimdik şöyle yapıyoruz 26 temmuz isteme töreni olacak,1 ağustostada nişan. nişana çok kişi çağırılacağı için isteme günü adettendir şerbet içilecek. ki ogün bile en az 30 kişi olucaz. 20 kişi geliyolar. kahveyi nsl dağıtıp yetiştiricem okadar insana hiiçç bilmiyorum. çok heyecan yapıyorum. takı falan konuşmadık. ne yaparsanız kabulum dedim. çünkü annem karışma dedi. çünkü adetleri çok iyi bilen insanlar onlar. bu konuda güveniyoruz. alkisalkisalkis
tek isteğim yüzüğüm kalın olsun, bi defa alalım tam alalım dedim. hatta özel işlemeli yüzüklermi ne varmış, kalın yüzüklerde. öle bişey istermisin dedi kayınvalidem. dedim bilmiyorumki,bi fikrim yok,beraber beğeniriz dedim. olur tabi,nsl istersen dedi. aşkımda ben yüzük beğenme işini sana bırakıyorum,sen hangini beğenirsen ben ona tamam dicem dedi. opuyorumnanaktan
kıyafet falan nere istiyosanız oraya gideriz dediler. ayakkabı içinde alışveriş yaptğm bi mağaza var,azcık tuzlu biyer. hiç sorun değil dediler. yani kısmetse herşey dilediğim gibi olacak.
nişan günü pasta istiyoruz. müzik olmasın dedik(annem rahatsız die) ama annem beni düşünmeyin siz, hem çok insan çağırcaz sessiz olmaz,ogüne ayaklanırım zaten dedi. aşkım pc ayarlayacak,ordan idare etcez. bahçede olacak nişanımız.
okadar mutluyumki,herşey istediğim gibi gidiyo.allahım hiç sorun çıkmaz inş:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

hayırlı uğurlu olsun

şimdilik herşey yolunda. perşembe ve cmrtsi sözlümün kuzeninin kına ve düğünü var. kayınvalidem düğüne bana kıyafet alacakmış:kedi: çok sevindimhihoyyyt ne giycem die düşünüyodum. bu dertten kurtardı beni. kına izmirde olacak.orayada götürecekmiş beni. gelinimde gelsin diyomuş:kedi:

Back