- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
-
3 tane teyzem var. yardımcı olurlar mutlaka. yani şimdi şöyle bişeye karar verdik. yarın akşam annesini ve kardşini alıp gelcek bize. ben çalıştığım için akşam gelecekler. napalım ne edelim,zaman konusunda karar verilecek. ve usulen tekrar istenip kızı verdik anlamında bu sandık verilecek. yani ben sandık düşünüyorum. içine ne koyucam nsl süslücem. giyim ikram falan bi sürü şey çorba oldu kafamda yaa:bbo:
Canım hayırlı olsun,
Sanırım daha nişan değilde söz verildi anlamına gelen sandıklardan bahsediyorsun.
Çeyizcilerden söz için küçük sandıklar var içinde çorap ve çamaşır oluyor sanırım.
Hiç süslemeye uğraşmana gerek yok gidiyorsun malzemeleri beğeniyorsun istediğin gibi hazırlıyorlar
Nişanda daha büyük sandıklar yapıyorlar damadın bütün bohçalarını içine yerleştiriyorlar söz vermek için büyük birşeye ihityacın yok. Hem annende rahatsızmış kadında bu haliyle uğraşmaz sende zaman harcamazsın.Beğendiğin sandığa göre fiyatları değişiyor. Görümcem geçen yıl 50 TL'ye almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonrada bu sandıkları evlenince dekor amaçlı kullanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?