Kız İsteme hala şaşkınım çok! fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..

kız isteniyor. kız tarafı kbl ediyor veriyor. erkek tarafı giderken onlara veriliyor bu. isteyen sandıkta, isteyen sepette güzel bi süsleme yapıp veriyor. isteyen bi mendil veriyormuş. ben sandık içine iç çamaşırı mendil iğneoyalı havlu ve parfüm koyucam. haftaya cumartesi hazırlamayı düşünüyorum. mutlaka burayada eklicem opuyorumnanaktan

canım benim sen çok üzülmüştün anne duasının mükafatını almaya başladın inşallah canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan

canım benim sen çok üzülmüştün anne duasının mükafatını almaya başladın inşallah canım çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun opuyorumnanaktan

çok sağol canım bnm:1hug:
evet canım çok üzülmüştüm. bigün bile duasını eksik etmedi annecim.:1hug:
önce kardşm öss den güsel puan aldı. sora beni istemeye gelme nişan durumu ortaya çıktı. öyle mutluyuzki hepimiz. tarif edecek kelime bulamıyorum.

az kaldı ya. ve ben ne ikram yapıcam, saçım makyajım kıyafetim nsl olacak hiç bi fikrim yok..
kndmi kayınvalidemin ellerine bırakıcam sanırımkaydirigubbakcemile3

Rabbim kalbine göre versin. ınan senin adına herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. :teytey: Benimde 6 senedir beraber olduğum biri var ailesi gelip isteyelim dior.cesaret edemiorum. korkuorum sanırım. Ama onu çok seviorum. Darısı başıma inş.

amin canım çok sağola.s. darısı başına.. çok mutlu olursunuz inş

geçtiğimz cumartsi sandığımı aldım. gri renkte. aceleye gelmesi şundan; geçtğmiz mart ayı döneminde az çok akıllarda vardı isteme. askere gitmeden yaparız denildi. ama annem mart ayında rahatsızlanınca (meme ca dan ameliyat oldu) erteledik. daha sonra kemoterapi almaya başladı. bu defa kemoterapiden sora nsl oluyo annem bunu gözlemledik. yani bu telaşı kalabalığı kaldırabilirmi die. annemde şuan iyi. olur dedi. geçtiğmz cuma 3.kemoterapiyi aldı.ayaklandı şuan. bu terapi daha rahat geçti. oyüzden bu pazar isteme,bidahaki cmrtsi de nişan yapıcaz. nişandan soraki hafta annem tekrar terapi alıcaz ve soraki haftada nişanlım askere gidiyo :gitme:

canım geçmiş olsun öncellikle allah annene sağlık şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah üzülme cnm benim herşeyde vardır bir hayır.inşallah kız isteme törenin güzel geçer hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin cnm.Nişanlın için de üzülme sabırlı ol güzelim.bol bol dua et allahım tez zamanda kavuştursun.

çok saol canım iyi dileklerin için.a.s. burda böle konuşup paylaşmak çok iyi geliyo.:1hug: inş hayırlısıyla herşeyi atlatıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…