• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala olmadı :(

mercany

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
2
0
6
34
Çanakkale
bir haftalık evliyim eşimle severek evlendik ama hala birlikte olamadık nasıl yapıcaz bilmiyorum çok güzel başlıyor ama tam oraya gelince ben canım acıyor diyip ittiriyorum ıkınarak falan dediler ama o ara ıkınmak aklıma gelmiyor kendimi kasıyorum ne yapıcam nasıl denk getirip yapıcaz çok üzülüyorum :(

Seni anlıyorum. Acıyacak diye şartlandırma ve oranın aslında çok esnek olduğunu unutma. Kastığımız için acıyor. Öncesinde duş almak iyi geliyor. Ilık duş kasları gevşetiyor bunu bir dene derim

bir haftalık evliyim eşimle severek evlendik ama hala birlikte olamadık nasıl yapıcaz bilmiyorum çok güzel başlıyor ama tam oraya gelince ben canım acıyor diyip ittiriyorum ıkınarak falan dediler ama o ara ıkınmak aklıma gelmiyor kendimi kasıyorum ne yapıcam nasıl denk getirip yapıcaz çok üzülüyorum :(

Merhaba Mercany,
Başlıgı yeni okudum, bu arada yapabildin mi emin degilim ama hissettigin acının psikolojik veya fiziksel kökeni olabilir. Eşin eliyle dokundugunda acı hissediyormusun yada cinsel birleşme olacakken mi hissediyorsun? Islanma oluyor mu? Benim sana tavsiyem ilk önce hangisi oldugunu anlaman, o zaman dogru kaynaktan yardım arayabilirsin.

Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba Mercany,
Başlıgı yeni okudum, bu arada yapabildin mi emin degilim ama hissettigin acının psikolojik veya fiziksel kökeni olabilir. Eşin eliyle dokundugunda acı hissediyormusun yada cinsel birleşme olacakken mi hissediyorsun? Islanma oluyor mu? Benim sana tavsiyem ilk önce hangisi oldugunu anlaman, o zaman dogru kaynaktan yardım arayabilirsin.

Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.

dokunduğunda acı hissetmiyorum ama biraz bastırmaya başlayınca canım acıyor hala olmadı malesef sürekli deniyoruz aynı yere gelince bırakıyorum onuda çok üzüyorm farkındaym ama nasıl yenicem bunu bilmiyrm :( ıslanmamda oluyor onda da problem yok bide çok cahilce olcak belki ama hani tam olarak bi delik göremiyoruz biz

dokunduğunda acı hissetmiyorum ama biraz bastırmaya başlayınca canım acıyor hala olmadı malesef sürekli deniyoruz aynı yere gelince bırakıyorum onuda çok üzüyorm farkındaym ama nasıl yenicem bunu bilmiyrm :( ıslanmamda oluyor onda da problem yok bide çok cahilce olcak belki ama hani tam olarak bi delik göremiyoruz biz

ilk başta biz de göreemiştik :))) yalnız değilmişiz demek ki maket resimlerden bakarak sonuca git cnm
eşim demişti ki bu delşik olamaz bu çok küçük
ama olur olur bal gibi olur
hayatı acı oluyo biraz kendini rahat bırakmaya çalış ıslanan olması çok güzel ben o ıslanmayı taa ne zaman sonra yaşadım
biraz acı oluyo ama dayanılmaz değil en azından şu anki yaşadığından daha az acı anladın mı cnm dayan ve kurtul bi an önce

merhabalar, benimde aynı sorunum var. cok zaman oldu hala bizde yapamadık. olmadıkça da artık denemek istememeye başladık. doktora gitmeye karar verdik ama yurtdışındayız. nasıl olucak bilmiyorum. zarın kalın oldugunu düşünmeye basladım, acaba bunu için jinekologa mı gitmek gerekir.

Merhaba,
Aslında görmeye falan gerek, dogal olarak onun yolunu bulup dogru yere girmesi gerek. Ayna yöntemini denedin mi?

Merhaba,
Küçük bir el aynasıyla vajişe bakıp neyin nerde oldugunu görebilir , nereye girmesi gerektigini çıkarabilirisin. Kusura bakma daha detaylı yazamıyorum burada

Back