arkadaşlar mrbaa benide alır mısınızz aranızaa:)) 22 maysta adet olmam lazım kii inşallah olmammm inş.. hepimizin hamişizdirrrr
kızlar benimde 19 mayıs adet tarihim,düne kadar ellerim ve ayaklarım buz gibiydi çok üşüyordum ama akşam ve bugün avuç içlerim yanıyor... göğüslerimde hiçbir değişiklik yok,ne mide bulantısı ne de kasık ağrısı yok... sanırım bu durumda hamilelikten söz etmek biraz zor... hayırlısı bakalım
canımm benimde adet tarihim aynııııı.sende negibi bişeyler oluyorrCADIARZU
ayşegülcüm sabahlarııı aşırı olmak üzeree 4 gündür midem bulanıyor kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrılar oluooo araa sıraa bidee gögüslerim aşırıı şiştii dokundummu acıyor sendee nasıl belirtii var mı?
harbi çok taktık brz rhatlamamız lazım başkası görse deli dicek yabenneyaptımki.bn szden başka kmseye anlatmıyorum bu halimi anneme bile naniknanik
buketcim benim aşırı akıntım var şeffaf göğüslerim her ay şişerdi ağrırdı bu kez bişey yok gayet normaller. bide göbeğimin sağ tarafında bişey var sanki zorlanınca ağrı giriyor.kasıklarında hiç ağrı yok.önceden ağdete 1 hafta kala başlıyodu ağrılar
arkadaşlar bu test olayında ,başta tek çizgi olduğu halde msela yarım sa bi sa sonra çift görünürse dikkate almama gibi bi durum oluyo mu
harbi çok taktık brz rhatlamamız lazım başkası görse deli dicek yabenneyaptımki.bn szden başka kmseye anlatmıyorum bu halimi anneme bile naniknanik
arkadaşlar bu test olayında ,başta tek çizgi olduğu halde msela yarım sa bi sa sonra çift görünürse dikkate almama gibi bi durum oluyo mu
meraba cnm herkes bi belirti beklentisi içinde bende dahill:)ama biliyoruz ki bağzıları hiç farkına bile varmıyor ve benim bi arkadaşımda hiç bi belirti yoktu 3 aylığa kadar çok normal devam etti hayatına sende 19 mayısa kadar sabret cnm inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?