- 22 Ocak 2012
- 986
- 2
-
- Konu Sahibi korkmakalbim
bende özledim çalışma haytımı ama sabah kalkmak zor geliyordu
Kızlar aöf türk dili ve edebiyatı için kaç puan lazım?Ben bir türlü karar veremedim bölüme...
kızlar aslında hepinizi bir bir tanımak isterdim dosta bir güzel söze çok ihtiyacım var çok geç oldu ben yatayım yarın biraz daha erken toplanalım olmamı Allah rahatlık versin hepinize
ben sımdıkı sıstemı bılemıyorum canm ben 315 puan almıstım 4 sene oncesımdıkı farklı dedgım gıbı ama sana soyleım ogretmen olmak zor hele kpssyı gecıcen falan gerckekten ınsanın ömru gıdıo
oooooooo o ne yaaa kac sınaw koymuslar. sankı unıwersıte okuyunca ıs werıyolarda bıde kastıkca kasmıslar ne gerek warsa.
vallahi siz sınavdı puandı derken bizi unuttunuz biz çıkıyoz size iyi sohbetler kızlar
vallahi siz sınavdı puandı derken bizi unuttunuz biz çıkıyoz size iyi sohbetler kızlar
ev emekçiliği daha zor yok ütü çamaşır bılaşık temizlik
canım ben sözelciyim bi de..ve açık lise mezunuyum düz lise(hatta mezun da değilim mayısta bitiyo inşallah)ek puan gelmicek bana..öğretmenlik belki tutar ama ben istemiyorum ilahiyat çok zor aöf çocuk gelişimi puanı da maşallah çok uçuk...yani öğretmenlik hariç adam akıllı bi yer için mat yapmam lazım...çünkü en fazla diplomadan 10-20 gelirmiş..of offff
bebeği yazmayı unutmuşsun bide çocuk bakımı ekle
guis çıkma arkadaşım
bende mutfağı topluyorum ara ara bakıyorum yazılanlara
bu saatte mutfakmı toplanır hiç işte bütün akşam boş boş oturdum bu saatte iş yapasım tuttu :)
bebeği yazmayı unutmuşsun bide çocuk bakımı ekle
yok canım cocuk yok şimdilik uğraşıyoruz
guis çıkma arkadaşım
bende mutfağı topluyorum ara ara bakıyorum yazılanlara
bu saatte mutfakmı toplanır hiç işte bütün akşam boş boş oturdum bu saatte iş yapasım tuttu :)