- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi korkmakalbim
tşk ederim allah sanada yaşatsın
canım benim ALlahım sanada bir melek göndersin inşallah. birazda yaramaz olsun. yaramazlık yaptıktan sonra muzur muzur gülümsesin sana inşallah
aminnn hayırlısıyla yasatsın herkese ısteyenlre ınsallah. ya yıne yarın gıdecegm aklıma geldı yaa
boşver gitme sende ya evlen otur sende biz gibi ev:)
saol inşallah ogünleride görürüz yuvamızda bir eksik var oda küçük elli yumuduk ayaklı yaramaz bir bebiş
Rabbim o yumuk ayaklı küçük elli tontiş için mutlaka zaman tayin etmiştir. sabırlı ol canım benim. inşallah tez zamanda yumuk ayaklınız gelir
sımdıkı aklım olsa okurmuydum dıye bı sorkpss falan yaslandırdı okul benı
neden bukadarmı zor
şimdii yarın okula gidiyosun kaydını sildiriyosun zengin birini bulup evleniyosun=D taammı?
zorda soru muhem maddı hem manewı yıpranıosun bı kere. sonra orda arkadaslarını cekmek ıstemesende cekıosun kımı zaman. cunku kımsen yok tek basınasın. cok agladım ben oralarda ya
kıyamam ya..zordur insanlarla yaşamak,insan ilişkileri...
bende ekonomi okudum inek gibi senelerce çalıştım kpss ye girdim hamileyken kpps kursuna gittim 84 aldım ama eşimin işi burda diye kocaeli haricinde hiçbir şey yazamadım. sonuçç hiçbiryere atanamadınız. ben bıraktım kpss işlerini. ne yapıyım emek ver ver sonuçta hiçbirşey yok. şimdi başka işlerle meşgulum :)