Hala kk'de Arkadaş, Kankası Olmayanlar.. Eee Ne Duruyorsunuz ? Buyrun İçeri Geçelim:)

Penisilinli küflü peynir mi?hiç bilmem öyle şeyleri cnm=)hele de küf..sen de küflendir öyle ye=)bulamassan eğer...

ben acaım bariiiiiiiii yarın unıwersıteye gıdıcem tatılım bıttı cok uzgunum yaaa

olsun ama ben ewımı daha cok sewıyorum. ordada ortam guzel ama burada annemın kuzusuym ben

ne okuyosun cnm?hangi bölüm...ben ygs ye hazırlanıyorum..açıktan yazcam o yüzden çalışmıyorum pek

edebıyat ogretmenlıgı okuyorum tatlım. bızım zamanımızda sınaw ısımlerı farklıydı sımdıkılerı bılmıorum yaa karıstırıorm walahı. ygs ne oluo kı

edb öğr süper,,süper hem meslek olarak hem de branş olarak öğrenciliinin tadını çıkar derim sonra özlerisn o yılları

kızlar ben de ev hanımıyım bundan çok sıkıldım yaaa burdaki bayanları gördükçe çalışasım geliyor her gün aynı terane

edebıyat ogretmenlıgı okuyorum tatlım. bızım zamanımızda sınaw ısımlerı farklıydı sımdıkılerı bılmıorum yaa karıstırıorm walahı. ygs ne oluo kı

ilk aşama canım..barajı geçince lys ye gırıyosun...ben de salı gitcem dersaneye..ortam güzel değil ne yazıkki...tabiki sevdiğim insanlar da var ama genel olarak garip bi ortam=D

ilk aşama canım..barajı geçince lys ye gırıyosun...ben de salı gitcem dersaneye..ortam güzel değil ne yazıkki...tabiki sevdiğim insanlar da var ama genel olarak garip bi ortam=D

oooooooo o ne yaaa kac sınaw koymuslar. sankı unıwersıte okuyunca ıs werıyolarda bıde kastıkca kasmıslar ne gerek warsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…