- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Ama bunu tavsiye kabul etme. Diyetistene git. Bana doktor dedi de kullandım ama o doktorun uygulamalarından memnun kalmadım.Tamam tessekurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bunu tavsiye kabul etme. Diyetistene git. Bana doktor dedi de kullandım ama o doktorun uygulamalarından memnun kalmadım.Tamam tessekurler
Yok ya hu çok zayıf değilsin boy ve kilona bakarsak.Bence alma ben bir ara 70 lere çıkmıştım Yarımada gibi hissediyodum kendimiKendimi cok zayif goruyorum yakinimdakiler kiloli cok guzel ondan yakisiyor yani yuz hatlari felan one cikiyor
Sesli guldumYok ya hu çok zayıf değilsin boy ve kilona bakarsak.Bence alma ben bir ara 70 lere çıkmıştım Yarımada gibi hissediyodum kendimi
1.70Boyunuz kaç ? 65 kilo fazla bile bence
Ay bende kilo alıyorum sürekli foliktenmiymișFolik asit çok kullandım. Ondan bence.
Beeence.Ay bende kilo alıyorum sürekli foliktenmiymiș
172 boya 62 kıloyumBoyum 1.70 suanki kilom 61
170 boya 65 kilo çok değil mi ya?1.70 boua veriyom sanirim
canım bence zaten kilon yasına gore iyi yani kafana takmana gerek yokMerhaba kizlar
Ben 20 yasima gircem
Hala kilo fazla alamiyorum
Onceleri 62 fln dim simdi az 65 oluyorum ama daha da cok almak istiyorum kilo ama olmuyor bi sekilde...