- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
1.70Boyunuz kaç ? 65 kilo fazla bile bence
1.70 boua veriyom sanirim65 azmıymış .
Üyenin fake olması için dualardayız.bir insan gerçekten kilo almak istiyorsa ve yardım arıyorsa boyunu kilosunu tam yazar,
bana fake konu gibi geldi
Üyenin fake olması için dualardayız.
Boyum 1.70 suanki kilom 61bir insan gerçekten kilo almak istiyorsa ve yardım arıyorsa boyunu kilosunu tam yazar,
bana fake konu gibi geldi
Büyüyünce alırsın. Ben 27 yaşında almaya başladım. Hamile kalmak için hazırlık yaparken kulandığım vitaminlerden oldu diye düşünüyorum.Boyum 1.70 suanki kilom 61
Keşke fake olsa ama gerçek bence sadece aklına geleni yazıyorÜyenin fake olması için dualardayız.
Neden hala bana boyle davraniliyor ki anlamadim? Sustum baska derdimi yaziyorum hala bir kin nefret kusku hosunuza mi gidiyor ?Keşke fake olsa ama gerçek bence sadece aklına geleni yazıyor
1.70Boyunuz kaç?
Yoo ben kötü davranmadım biri sana fake olabilir demiş ben de fake değil dedim ne var bunda. Ayrıca aklına geleni yazıyorsun evet sanırım türkçenin zayıf olmasındanNeden hala bana boyle davraniliyor ki anlamadim? Sustum baska derdimi yaziyorum hala bir kin nefret kusku hosunuza mi gidiyor ?
Kendimi cok zayif goruyorum yakinimdakiler kiloli cok guzel ondan yakisiyor yani yuz hatlari felan one cikiyorBenimde boyum 1.70 63 kiloyum ve öyle çok zayıf durmuyorum neden kilo almak istiyorsun ki kilon gayet normal..
Folik asit çok kullandım. Ondan bence.Hangi vitaminhaplar o peki isimleri alabilsem?
Benimde boyum 1.70 63 kiloyum ve öyle çok zayıf durmuyorum neden kilo almak
Tamam tessekurlerFolik asit çok kullandım. Ondan bence.
PekalaYoo ben kötü davranmadım biri sana fake olabilir demiş ben de fake değil dedim ne var bunda. Ayrıca aklına geleni yazıyorsun evet sanırım türkçenin zayıf olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?