HALA KENDİMİ BOŞANMIŞ GİBİ HİSSEDEMİYORUM YA! SİNİR KÜPÜYÜM

Bişey deyimmi ben kızlık soyadımla işe başlamıştım ve boşandığımı saklamıştım ama keşke saklamasaydım niye dersen karşıma hep bekar adaylar çıktı yani hiç evlenmemiş durumu anlatınca reddedenler oldu dahada gururum incinde baştan söylesem belki karşıma benim gibi ayrılmış yada bu durumu bilerek gelen adaylar olur bende üzülmezdim bence hiç saklama ve o soyadınada fazla mana yükleme ben bu yanlışı yaptım sen yapma

Meslegınız var artık çok sukur .O kadar sevındım ki .

Yasal olarak 30 gün içinde gerekçeli karar yazılmak zorunda. Dava hangi adliyede görüldüyse internetten numarasını bulup santralden mahkeme kalemini arayabilirsiniz.

Haklısınız. Soyadım değişti işe başlamadan önce. Bilen biliyor üç beş kişi çalıştığım kalemden. O an duygusal düşünmüştüm ama çok büyütmüşüm

Yasal olarak 30 gün içinde gerekçeli karar yazılmak zorunda. Dava hangi adliyede görüldüyse internetten numarasını bulup santralden mahkeme kalemini arayabilirsiniz.
Bende öyle okumuştum. Ve değişti soyadım 30 günü geçmeden yazdı hakim gerekçeli kararı. İşe başlamadan yeni soyadımı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…