Rüya Yorumları Hala kendime gelemedim:.((

sule80

Meleğini Çok Sever
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
134
3
44
Bugün rüyamda mezarlıktaydım,bi kaç tane eski mezar taşı gördüm.Daha sonra açık bir mezar ve başında kefenli biri duruyordu dikkatli bakınca yüzünü açtı ve eşim olduğunu gördüm:KK43:( nasıl olur sen ölmedin ne işin var burda diye ağlmaya başladım,o da üzülme hemen geri gelicem dedi,daha sonra onu ordan uzaklaştırdım bi hocayla konuştuk böyle bişey olamaz diye. Ordada uyanmışım zaten,şimdide içim içimi yiyor ona bişey olmasın diye:KK43::KK43::KK43:

allah muhafaza canım ama rüyaların tersi çıkar derler hayıra yor hayır olsun inş.
belki işinde yükselme olabilir terfi falan gibi yada sıkıntınız varsa rahatlığa erişebilirsiniz.
rüyada mezarlık görmek ne bi bak istersen.:KK71:

Allah hayırlara cıkarsın canım.. kafanı cok takma sonra insanın dengesi bozuluyor.. benimde bi kac ay önce rüyamda 9 şubatta annen ölecek diye bişey söyledi birileri.. o gün gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim.. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin..

Allah hayırlara cıkarsın canım.. kafanı cok takma sonra insanın dengesi bozuluyor.. benimde bi kac ay önce rüyamda 9 şubatta annen ölecek diye bişey söyledi birileri.. o gün gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim.. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin..

Amin canım içimi rahatlattığınız için çok teşekkür ederim,rüyalar gerçekçi olunca insan etkisinden kurtulamıyor işte,tekrar çok saolun:KK16::KK16:

arkadaşlar merhaba bu siteye yeni üye oldum ...hamileyken sürekli forumları takip ediyordum...aralık ayında bebeğimi dünyaya getirdim :) mayısta iş başı yapacağım ve acil olarak bakıcı arıyorum.tuzla ya da yakın olanınız var mı fiyatları hakkında bilginiz falan yardımlarınızı bekliyorum...

Bugün rüyamda mezarlıktaydım,bi kaç tane eski mezar taşı gördüm.Daha sonra açık bir mezar ve başında kefenli biri duruyordu dikkatli bakınca yüzünü açtı ve eşim olduğunu gördüm:KK43:( nasıl olur sen ölmedin ne işin var burda diye ağlmaya başladım,o da üzülme hemen geri gelicem dedi,daha sonra onu ordan uzaklaştırdım bi hocayla konuştuk böyle bişey olamaz diye. Ordada uyanmışım zaten,şimdide içim içimi yiyor ona bişey olmasın diye:KK43::KK43::KK43:

Ayy ALLAH korusunnn..
Aradan zaman geçti şimdi nasılsınız..

X