Hala 'işte bu' dediği parfümü bulamayanlar??

mimilicious

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
550
6
118
İstanbul
Merhaba öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi resmen yok bulamıyorum o kokuyu. Ben parfüm sıktığımda çok sexy, çekici, baş döndürücü kokmak istiyorum. Ama herkeste de olan bir koku olmasın evet ağır parfüm güzel oluyor ama yazın değil ki zaten yazın çok sıcak yerlerde sıkılmıyor bile o yüzden bayacak kadar olmadığı sürece ağır olması bence iyidir bile. Mesela avonun tüm kokularını denedim bir tek fergie den outspoken'ı seviyorum o da hiççç kalıcı değil ve buram buram kokmuyor. Christina Aguilera by night var şuan bende güzel bi koku ama kaldıkça viks gibi oluyor dolce gabbana the one güzel ama almadım hiç 'işte bu' demedim. Okuduğum birçok yerde dolce gabbana light blue ve lolita lempcika övülmüş ama açık parfümcüde baktığım kadarıyla light blue yu sevmedim yada 35 tane kokudan sonra alamadım tam kokusunu Böyle işte kızlar burda içerikleriyle beraber parfümleri tartışabiliriz nerden hangi parfüme bakalım deneyelim birbirimize fikir verirsek hem herkes istediği kokuyu bulabilir hem de güzel paylaşımlar olur eminim öpüyorum fikir veren herkesi

ben d&p c23 kullanıyorum çok güzel ve kalıcı bir koku bu kokuyu özel günlerde kullanıyorum günlük olarakta incidence paris kullanıyorum çok doğal bir koku ikisini de çok seviyorum

Orjinal parfümlere para vermeden önce açıktan denicem bundan sonra yoksa pişman olabiliyosun değilmi. c23 ü de deneyeyim bari benim için en önemlisi kalıcı olması onu da yazacaktım unuttum şimdiye kadar hiçkimse kokun etrafa yayılmış demedi yada sıktığım parfüm 2. gün kokmadı bırak 2. günü 1 saat sonra bile kokmadı bendemi sorun var acaba :95:

212 vip deneyebilirsin :)c23 chanel chance olarak gecer ama herkeste bulunan bi parfum 212 vip o kadar herkesin kullandıgı bisey degil en azından benim cevremde o kadar yok :)

çok kullananı olanlarda var ama begenirsen kullanırsın
-britney spears fantasy
-cacharel gloria (yaza ağır kaçabilir ama teninde koku çok kalmıyorsa kullanabilirsin)
-narciso rodriguez for her edp pembesi
-thierry mugler alien
-aqualina pink sugar
-burberry brit,beat
-flowerbomb viktor and rolf
-hugo boss deep red
-lady million

ben şekerli kokuları sevmiyorum canım ya sanırım britney şekerliydi dimi? diğerlerini de sorcam sexy mi kalıcı şekerlimi diye ama sağolasın bisürü yazmışsın ama mesela yazarsan okuyanlarda ona göre alır beybi lütfen pleaseeee

Kızlar bu arada zara da hello kitty li bir parfüm vardı denedim çok hoş çok yazlık bir kokuydu içinde ne var bilemicem ama dirseğimin içine sürdüm bayadır duruyo ama fakat lakin ancak sadece burnunu yaklaştırdığında kokuyo yani püfür püfür bi koku değil outspokenda da bunu yaşamıştım. Bu arada zaranın parfümleri ciddi anlamda başarılı bence tek sorun kokunun etrafa yayılmaması o yüzden çok pahalı değiller galiba

canım ben caraline herrare ve givenchnin parfümlerine bayılıyorum bence hepsi süper ve kalıcııı..... bence denemelisinn

Ha arkadaşlar bir de Davidoff cool water var iyi bir koku. Yazlık bence. İlk olarak D&p de denemiştim çok beğendim sonra tekin acara bakmaya gittim alabilrim diye ama örnek parfümleri bozuktu ben de sinir oldum çıktım böyle muhteşem ölürüm bir koku değil ama arşivde bulunabilir ve eğer denerseniz birçok kişi beğenecektir eminim çünkü çok sıradan ve herkeste olan bir koku değil değişik, hafif çekici, hafif tatlı yani tek bir karakter içermiyor bence. Böyle kızlar kokuları denedikçe burda bende ne uyandırdıklarını özelliklerini paylaşmayı düşünüyorum yardımlarınız bekleniyor..

Yalnız arkadaşlar benim dediğim cool water ın iki çeşidi var ben game olanını anlattım tavsiye ettim diğerini bilmiyorum bile şişeside şöyledir

Eklentiler

• $Cool Water Game (Woman) EDT .jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 199
Kimse yazmasa yada bildiği parfümleri bizimle paylaşmasa da ben yine buradan devam edeyim belki okuyup işine yarayan olur Lacoste'dan touch of pink yeni parfüm tanıtımımız efenimmmm görseli paylaştım artık neresinde çıkcak bu yazının bilmiyorum parfümün açıklamasına gelince: "Lacoste Touch Of Pink, kadınlar için şık, taze, hafif ve çekici bir parfüm. Sizi enerji, kadınsılık ve şehvet ile sarar. Üst notalarda portakal, kişniş yaprağı, kakule; orta notalarda yasemin, menekşe yaprağı ve havuç çekirdeği; alt notalarında ise sandal ağacı, misk ve bir miktar vanilya ile yumuşacık bir yoğunluk ve doğal bir dişilik yatıyor. Gündüz ve günlük kullanım için mükemmeldir."
Benim kokuyla ilgili düşünceme gelecek olursak: Tam yaz kokusu. Ağır değil bence günlük böyle cafeye alışverişe giderken hem fresh hem çekici kokmak isteyenler için ideal. Boyner'de denemiştim çok beğenmiştim almadım çünkü o parayı vermem için vauuuvv olmam gerek o yüzden hemen bir açık parfümcüde soluğu alıp kokuyu denedim veeee hüsran alakası yok loris,d&p bla bla bana sorarsanız yanından geçemez. (Ne kadar Loris açık parfümlerini çok beğensem de). Açık parfümcülerde limonumsu tuhaf bi kokusu vardı o yüzden hiç benim olamasa da beğendiğim parfümler arasında yerini almıştır.

Eklentiler

• $Touch-Pink-Lacoste-8506641530.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 136
  • $PRLT0002.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 159
eğer çiçekli kokuları seviyorsan estee lauder beyond paradise denemeni öneririm.
bu arada illa bi koku bulayım sadece benim olsun sadece o koku olsun diye kendini zorlama bence
gece, gündüz, yazlık kışlık birden fazla kokun olması her zaman daha iyidir.özellikle parfüm hasatasıysan.

Ben de bulamadıım. Sevgilimin yine mi parfümünü değiştirdin diyip gülmesinden de sıkıldım artık. Aslında hepsini beğenerek alıyorum ama sıkıyor bi süre sonra beğenmiyorum. Şu anda Avon Pure o2 var hoşuma gitti daha sıkmadı sevdim yani

merak ettim.En kısa zamanda kokusuna bakıp yorum yazarım:)

arkadaşlar ben bir parfüm hastasıyım adeta.Bende aradığım kokuyu bulamamıştım.Uzun arayışlar sonunda bu işin uzmanı bırı vadı ykmde.Ona danıştım aradığım kokuyu tarıf ettim ona.veeeee buldum sonunda benim kokum bvlgarı blue.sizde aradığınız parfümü uzman bırıne tarıf edin bence öyle bulursunuz.Binlerce parfüm arasında hangi bırını koklayalım yahu:)

Son düzenleme:
amor amor tentation canım. normalde şişeden koklayınca pek güzel değil ama esmersen benim gibi yakışır diye düşünüyorum

Evet tatlım haklısın aslında ama en az azından bir kokun olur bu onun kokusu derler ya da onu da geçtim hep hayalinde vardır bitane seni anlatan. Yoksa yaz kış gece gündüz kumsalda düğünde aynı koku olmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…