- Konu Sahibi mimilicious
Merhaba öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi resmen yok bulamıyorum o kokuyu. Ben parfüm sıktığımda çok sexy, çekici, baş döndürücü kokmak istiyorum. Ama herkeste de olan bir koku olmasın evet ağır parfüm güzel oluyor ama yazın değil ki zaten yazın çok sıcak yerlerde sıkılmıyor bile o yüzden bayacak kadar olmadığı sürece ağır olması bence iyidir bile. Mesela avonun tüm kokularını denedim bir tek fergie den outspoken'ı seviyorum o da hiççç kalıcı değil ve buram buram kokmuyor. Christina Aguilera by night var şuan bende güzel bi koku ama kaldıkça viks gibi oluyor dolce gabbana the one güzel ama almadım hiç 'işte bu' demedim. Okuduğum birçok yerde dolce gabbana light blue ve lolita lempcika övülmüş ama açık parfümcüde baktığım kadarıyla light blue yu sevmedim yada 35 tane kokudan sonra alamadım tam kokusunu Böyle işte kızlar burda içerikleriyle beraber parfümleri tartışabiliriz nerden hangi parfüme bakalım deneyelim birbirimize fikir verirsek hem herkes istediği kokuyu bulabilir hem de güzel paylaşımlar olur eminim öpüyorum fikir veren herkesi