- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Halimeatess
Benim de önce kırıkları aldırmam gerekBenim de iki oldu bakalım inşallah fayda eder. Yorumlar çok iyi çok ümitliyim.
Benim de önce kırıkları aldırmam gerek
Aldırmadan başladım maskeye
tiftik tiftik duruyor dedin ya saçım bende de öyle oldu.son uygulamada saçlarımı yıkadıktan sonra tarayıp bir cimcik daxı elime alıp şekillendirici yedirir gibi yedirdim çok güzel durdu daha bakımlı ...
birde dediğim gibi ben tresanla arındırıyorum ürünü.. gerçi ben 1 gece bekletiyorum kafamda
Aaa bak bide bi fıs bundan sürmüştüm zaten bitti ynisini almam lazım...ben bu üründen çok memnunum kokusu da harikaAa öyle yapayım iyi fikir. Bir ayda iki kere aldım kırıkları ama yine uçlar kırıkTemizleminecek inşallah
Urban serisi kullandım bundan da aldım ama sanki çok yağlandı saçımki ben çok kuru saçlıyım. Şimdi biraz dax sürdüm kuru saçıma memoli gibi oldum sanki bence ben ölçüleri ayarlayamıyorum :)
kuru saça sürme nemli saça sür
Miktar olarak da 4 mercimek tanesi kadar ısıt elinde önce uç ve boylara sür...
Ben ceviz kadar sürdüm vallahaNeyse biraz yağlı gezeyim yapacak bir şey yok
Evet yumurta daxi yikamadan bir saat once yumurta zeytinyagi bazen bal bazrn süt ekleyip saclarima suruyorum 1 saat beklettikten sonra cok cabuk cikiyorTeşekkür ederm insan o kdr saçı elinde görünce korkuyor
Evet yumurta daxi yikamadan bir saat once yumurta zeytinyagi bazen bal bazrn süt ekleyip saclarima suruyorum 1 saat beklettikten sonra cok cabuk cikiyor :))Şampuanı kuru iken sürdüm sonra su ile akıttım bu kez oldu. Yumurta mı ?
Dalin aldım ilk defa aritabildim dalin çok iyi geldiEvet yumurta daxi yikamadan bir saat once yumurta zeytinyagi bazen bal bazrn süt ekleyip saclarima suruyorum 1 saat beklettikten sonra cok cabuk cikiyor
Saci serlestirmedimi dalinDalin aldım ilk defa aritabildim dalin çok iyi geldi
Sonrasında bakim kremi suruyorum ve durulanmayan spreylerden sikiorm sorun olmuoSaci serlestirmedimi dalin
Dalinin icinde silikon varmiSonrasında bakim kremi suruyorum ve durulanmayan spreylerden sikiorm sorun olmuo
BilmiyorumkiDalinin icinde silikon varmi