Tekrar bi test alıp deneyin benceKızlar merhaba iyi akşamlar,
Adetim 3 gün gecikti tam adet günüm ve sonraki gün aşırı kasık ve bel ağrım oldu sarıyla beyaz karışık da akıntım. Bu ay yumurtlama tarihlerime yakın olduğumu tahmin ettiğim günleri değerlendirmiştik ama açıkçası stres olmamak için ovü ile takip etmiyorum. Şu son 3-4 gündür de öğle aralarımda ve işten geldikten sonra 1-2 saat uyukluyorum önceden uykusuz değilsem böyle olmam.
Az önce dayanamadım prodoctor marka gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı fakat şu dikkatimi çekti testi 1-2 ay önce almıştım salladığımda tıkır tıkır ses geliyordu hepsinde bu oluyor mu bilgim yok.
Sizce olsa çıkar mıydı 3 günlük gecikmeyle negatif görüp sonra pozitif olan var mı çok heyecanlandım ama üzgünüm şu an çok
Hala ihtimalim vardır umarımTekrar bi test alıp deneyin bence
Regl olmadığın her gün umut var demektir.Hala ihtimalim vardır umarım
Çok teşekkür ederim hepimiz için inşallahRegl olmadığın her gün umut var demektir.Herşey gönlünce olsun
Tabii bekledikçe çizgi koyu renkte çıkacak öyle düşünün. Sabrınız heyecanınız izin verirse bir iki gün daha bekleyin. Eğer olmuşsa zaten uslu uslu içinizde büyüyecek ❤1-2 gün beklemem daha iyi olur değil mi
Çook teşekkür ederim çok düzenli olan reglim böyle gecikince çok ümitlenmiştim ama moralim çok bozuldu umarım dediğiniz gibi olurTabii bekledikçe çizgi koyu renkte çıkacak öyle düşünün. Sabrınız heyecanınız izin verirse bir iki gün daha bekleyin. Eğer olmuşsa zaten uslu uslu içinizde büyüyecek ❤
Parlak sarı değil dimi? Beyaz akıntı gebelik emaresi olabilir testi tekrarlayın derimKızlar merhaba iyi akşamlar,
Adetim 3 gün gecikti tam adet günüm ve sonraki gün aşırı kasık ve bel ağrım oldu sarıyla beyaz karışık da akıntım. Bu ay yumurtlama tarihlerime yakın olduğumu tahmin ettiğim günleri değerlendirmiştik ama açıkçası stres olmamak için ovü ile takip etmiyorum. Şu son 3-4 gündür de öğle aralarımda ve işten geldikten sonra 1-2 saat uyukluyorum önceden uykusuz değilsem böyle olmam.
Az önce dayanamadım prodoctor marka gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı fakat şu dikkatimi çekti testi 1-2 ay önce almıştım salladığımda tıkır tıkır ses geliyordu hepsinde bu oluyor mu bilgim yok.
Sizce olsa çıkar mıydı 3 günlük gecikmeyle negatif görüp sonra pozitif olan var mı çok heyecanlandım ama üzgünüm şu an çok
Hayır parlak sarı değil adet günüm ve sonraki gün sarı beyaz arası karışıktı bugün hep beyazdıParlak sarı değil dimi? Beyaz akıntı gebelik emaresi olabilir testi tekrarlayın derim
Böyle seffaf değil bildiğiniz beyaz ise yğksek ihtimal iki gebeliğimde de oyle oldu hatta regl oldum sanmıstım bir kaç kez akıntı gelirkenHayır parlak sarı değil adet günüm ve sonraki gün sarı beyaz arası karışıktı bugün hep beyazdı
Evet dediğiniz gibi bugün hep beyaz beyaz gördüm ama neredeyse 4 günlük gecikmede testte çıkar artık demiştimBöyle seffaf değil bildiğiniz beyaz ise yğksek ihtimal iki gebeliğimde de oyle oldu hatta regl oldum sanmıstım bir kaç kez akıntı gelirken
7 gün diyor ya uzmanlar. 7. Gün yine negatif cıkarsa doktora gidersinizEvet dediğiniz gibi bugün hep beyaz beyaz gördüm ama neredeyse 4 günlük gecikmede testte çıkar artık demiştim
Hala ihtimalim vardır umarım
adet olmadığın sürece ihtimal var demektirKızlar merhaba iyi akşamlar,
İnşallah pozitifi görürsünüzadet olmadığın sürece ihtimal var demektirbugün itibariyle adetim 9 gün geçti çarşamba kan verdim 2.77 çıktı değer dr sonuç için emin olmak adına 1 hafta sonra regl olmazsan testi tekrarlayalım dedi geç döllenme olabilirmiş. kasık ağrım çok şiddetli dr düzenli değilse ağrıların endişelenmeye bir durum da yok dedi bekliyorum ben de heyecanla
amiinnn dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim bu güzel gece hürmetineİnşallah pozitifi görürsünüzbende beklemedeyim işin garibi dünden beri kasık ağrılarım sanki her an regl olacakmışım gibi hissim de kalmadı gecikmenin 4. Günündeyim sizin gibi bekliyorum sadece heyecanla
merhabalar bugün test yaptım ve pozitif gördüm inanmayıp topik bile açtımİnşallah pozitifi görürsünüzbende beklemedeyim işin garibi dünden beri kasık ağrılarım sanki her an regl olacakmışım gibi hissim de kalmadı gecikmenin 4. Günündeyim sizin gibi bekliyorum sadece heyecanla