Doğuma Hazırlık hala doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
ya kızlar sancılarım var ama açılmam olmadığı için doğuramıyorum yarın son eğer yarında olmazsa sezeryan doğum olucak lütfen dua edin bana sezzeryan doğumdan korkuyorum hiç istemiyorum son anda açılması olanlar varmı aranızda cevaplarsanız sevinirim

ya kızlar sancılarım var ama açılmam olmadığı için doğuramıyorum yarın son eğer yarında olmazsa sezeryan doğum olucak lütfen dua edin bana sezzeryan doğumdan korkuyorum hiç istemiyorum son anda açılması olanlar varmı aranızda cevaplarsanız sevinirim

delikafadulden delikafadulden

ayy ALLAH kurtarsın canım yaa

bende heyecanlandrım şimdi..

inşallah bir avazda bebişine kavuşursun dua edicem sana :Saruboceq:

delikafadulden delikafadulden

ayy ALLAH kurtarsın canım yaa

bende heyecanlandrım şimdi..

inşallah bir avazda bebişine kavuşursun dua edicem sana :Saruboceq:

allah razı olsun canım teşekkür ederim inşallah kabul olur allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

allah yardımcın olsun inşallah sağsalim alırsın yavrunu kucağına.

hayırlısı neyse o olsun hiç korkma bende sezaryanla dogum yaptım bugün 1.haftamız yemeğimi ütümü kızımın tüm işlerini kendim yapabiliyorum ameliyat oldum diye kendini salmazsan ben güçlüyüm dersen (sen demesende bebek dedittiriyo zaten) korkulacak hiiiiç bişeyin olmadıgını görürsün.

Allah'ım kolay ve gönlüne göre bir doğum nasip etsin inş. canım,Darısı bizim başımıza bizlere de dua etmeyi unutma sancı çektiğin sıralarda :) Rabbim bebişine de sana da sağlık, sıhhat versin...

bebeto ınş gelecek merak etme ............benım bı oğlum var 15 yasında ............gunun u on gun gece geldı bekledım hemde cok normal doğdıu senınkıde nazlı cıktı bı arkadasımın kızı gununu onbes gun gecmıştı az bekle ama sezeryandanda korkma............valla ben normal ıstemıyorum bundan oncekı erken dogdu sezeryanla dogdu kaybettım.........anma sezeryandan yanayım.........korkma saglıkla gelsın ınşşşşşşşşşş.................ve gonlunce ols hersey ya kardesın nasıl oldu.................

32. haftadan beri baş aşağı duruyor son anda aşa inermi acaba kızım onu okadar merak ediyorumki anlatamam rüyamda sezeryan doğum yapmıştım saçları kömür gibi bir bebek getirdiler allahım hayırlısı neyse cümlemize onu nasip eylesin bebek isteyen tüm kullarınada en yakın zamanda bu mucizeyi nasip eylesin allah yar ve yardımcımız olsun:Saruboceq:

Merak ettim canim, simdi nasilsin ?
Kacinci haftadasin ?

Merak ettim canim, simdi nasilsin ?
Kacinci haftadasin ?

canım sancılarım çok fazla pazartesi gününe kadar beklicez eğer açılım yoksa hemen sezeryana alıcaklar yürüyüş yapmam sırt üstü yatmammı yasakladı doktorum nazlı kızım bi gelse 40 hafta doldu hayırlısı neyse o olsun rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun allah tüm isteyen kullarına bu mucizeyi nasip eylesin:Saruboceq::

Canım Allah yardımcın olsun.Rabbım bi avazda kurtarsın.inş en kısa zamanda kızını kucağına alırsın...:Saruboceq:
herşeyın hayırlısı olsunnn

canım sancılarım çok fazla pazartesi gününe kadar beklicez eğer açılım yoksa hemen sezeryana alıcaklar yürüyüş yapmam sırt üstü yatmammı yasakladı doktorum nazlı kızım bi gelse 40 hafta doldu hayırlısı neyse o olsun rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun allah tüm isteyen kullarına bu mucizeyi nasip eylesin:Saruboceq::

Ayy, Allah'im yar ve yardimcin olsun canim! Morelini yüksek tut insallah sag saglim gelsin melek kizimiz.Hadi hayirlisi olsun canim, son durumlardan haberdar et olurmu.a.s.

saol canım rabbim seninde yardımcın olsun doğum yapınca eve gelince ilk işim size yazmak olucak dualarınız için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsunallah hepinize kolaylık versin yar ve yardımcınız olsun :Saruboceq:

Amin canim benim....
Bende 34+3'üm.. Benim yol daha var, safak yine de cok sukur aydinlik diyim :KK70:
Hersey gönlünce olsun canim.

Canım yaa Rabbim tez vakitte ve kolay bir şekilde kurtarsın inş. hayırlı haberlerini bekliyoz...

benım kızımda 41.haftada daydık ne agrım ne acılmam nede suyum geldı tık yoktu bası asagıya yerlesmemıştı gelmeye nıyetı yoktu sezeryanla tesrıf etmıstı hanfendı allahım kazasız belasız kurtarısn saglıkla alırsın kucagına

X