- 18 Ağustos 2024
- 25
- 10
- 22
-
- Konu Sahibi Necmiye nnn
Duru ipek doğa miray cool isimlerArkadaşlar merhaba 29 haftalık hamileyim. Bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama hala ismine karar veremedik. Benim aklımdan gökçe geçiyor hep. Ama yinede kararsız kalıyorum.
Elif Feride ve ayça isimleride hoşuma gidiyor. Sizin isim önerileriniz var mı yada bu isimler sizce nasıl??
İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsınDuru ipek doğa miray cool isimler
Mesela ben ipek koyacağım kız olursadaha test yapmadım ama ismi hazır hahahaha hayırlısıyla gelsin evladın inşallah darısı bana olsun
İnşallah amin balım çok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsın
Ben bir gün kızım olursa ismini “Çiçek” koymayı çok istiyordum. Sonra nişanlımla daha çok içimize sinen bir isim bulduk. Belki siz beğenirsiniz.Arkadaşlar merhaba 29 haftalık hamileyim. Bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama hala ismine karar veremedik. Benim aklımdan gökçe geçiyor hep. Ama yinede kararsız kalıyorum.
Elif Feride ve ayça isimleride hoşuma gidiyor. Sizin isim önerileriniz var mı yada bu isimler sizce nasıl??
isimlerinizin hepsi de çok güzel isimler. Feride çok kibar, harika bir isim. Ayça her zaman favorim, Gökçe de güzel, Elif de güzel.Arkadaşlar merhaba 29 haftalık hamileyim. Bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama hala ismine karar veremedik. Benim aklımdan gökçe geçiyor hep. Ama yinede kararsız kalıyorum.
Bu aralar Türk akımı olan Gökçe pek yaygın. 90'lı yıllarda var olan bir isimdi. Şimdi popüler sanırım. Feride der geçerdim. O denli netim yani. Evladınız hayırlı olsun:)Arkadaşlar merhaba 29 haftalık hamileyim. Bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama hala ismine karar veremedik. Benim aklımdan gökçe geçiyor hep. Ama yinede kararsız kalıyorum.
1 yıldır gebe kalamadım pkos var. Allah’ın izniyle eşimle hayalimiz bir gün kızımız olursa ismini Efnan koymak. Cennetteki güzel güzel kız demek. Allah sağlıkla kucağına versin inşallahArkadaşlar merhaba 29 haftalık hamileyim. Bi kızım olacak Allah'ın izniyle ama hala ismine karar veremedik. Benim aklımdan gökçe geçiyor hep. Ama yinede kararsız kalıyorum.
Teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda size de bir evlat nasip etsin inşallah1 yıldır gebe kalamadım pkos var. Allah’ın izniyle eşimle hayalimiz bir gün kızımız olursa ismini Efnan koymak. Cennetteki güzel güzel kız demek. Allah sağlıkla kucağına versin inşallah
Teşekkür ederim yorumunuz içinBu aralar Türk akımı olan Gökçe pek yaygın. 90'lı yıllarda var olan bir isimdi. Şimdi popüler sanırım. Feride der geçerdim. O denli netim yani. Evladınız hayırlı olsun:)