- Konu Sahibi melek93_34
-
Hormon testleri için devlet iyi bi tercih ama hsg yi ben riske atamadim çok korktuğum için devletteki doktor ve çalisanlarin muameleri de ortada o yuzden ozeli tercih ettim ilgi alaka seni daha çok motive ediyo başindan atma tarzı davranişlar seni mutsuz ediyo doğal olarakYa kesinlikle özeller daha iyi devlet hastaneleri malesef çok umursamıyorlar bazen kızıyorlar özel de denicem ne testi varsa yaptırım
Aynen öyle özemdeki doktor o kadar güleryüzlü nazik ve ilgiliydi ki sanki ablam gibi yakın davrandı bana bu samimiyet bile yetiyor gerçekten diğer testlerde yaptırırken hemşireler hepsi ayrı guleryuzluHormon testleri için devlet iyi bi tercih ama hsg yi ben riske atamadim çok korktuğum için devletteki doktor ve çalisanlarin muameleri de ortada o yuzden ozeli tercih ettim ilgi alaka seni daha çok motive ediyo başindan atma tarzı davranişlar seni mutsuz ediyo doğal olarak
Bir kaç gün daha bekleyin sonra kan tahli için gidin hastahanede acilde 1 saate çıkıyor sağlık ocagında bir gün sonra..malesef benimki düşünkle sonçlandı nasip..Peki bu geç döllenme olayı nedir ki bayram geldi bide memlekette ılgaz ben bi hastaneye gidip geliyim de diyemem kan ne zaman verilir mesela acaba cumaya kadar ol.asam kan versem çıkar mi ki? Ayy canım banada dua eder misi ya
Bekleyeceğim biraz daha bakalım ama zannetmiyorum artık belki başka aylar olucak belkide stresten olmadı adedinde: / üzüldüm bir daha yasamassin inşallah canım ya bir daha ki sefer diğerinin yerine tesellin olur kucağına alırsın inşallah: )Bir kaç gün daha bekleyin sonra kan tahli için gidin hastahanede acilde 1 saate çıkıyor sağlık ocagında bir gün sonra..malesef benimki düşünkle sonçlandı nasip..
Bende bir kaç kez bu ay migrenden kaynaklı ilaç kullandım angeles kullandım bide ya inşallah kalmışsındır canım yaAdetim 4 gün gecikti benimde gebelik testi negatif bir kaç gün daha sabredebilirsem öyle kanda baktıracağım çünkü bu ay hsg çektirdim ve antibiyotik kullandım onun etkisimidir bilmiyorum
Antibiyotik olablir beni bir hafta geciktirmiştiAdetim 4 gün gecikti benimde gebelik testi negatif bir kaç gün daha sabredebilirsem öyle kanda baktıracağım çünkü bu ay hsg çektirdim ve antibiyotik kullandım onun etkisimidir bilmiyorum
İnşallah çok istiyorum neredeyse 2 sene olacakBende bir kaç kez bu ay migrenden kaynaklı ilaç kullandım angeles kullandım bide ya inşallah kalmışsındır canım ya
Amin inş gönlüm çok kırgın umarım tesellime bi an önce kavuşurum...sende aynı şekilde..Bekleyeceğim biraz daha bakalım ama zannetmiyorum artık belki başka aylar olucak belkide stresten olmadı adedinde: / üzüldüm bir daha yasamassin inşallah canım ya bir daha ki sefer diğerinin yerine tesellin olur kucağına alırsın inşallah: )
Amiiiin canım benim inşallah inşallah ya birbirimize umut olalım inşallah umutlar gerçek olurAmin inş gönlüm çok kırgın umarım tesellime bi an önce kavuşurum...sende aynı şekilde..
Çarşambaya kadar sabredeyim diyorum bakalımAntibiyotik olablir beni bir hafta geciktirmişti
Aslında stres olmayım dedim ama hormonların falan alt üst oldu evlendikten sonra adetim düzeldi diyorsun tam bu ay bulduysa bende anlamadım bende umutlu değilim yineBenim şuan gecikmenin 2. Günü hiç umutlu değilim çünkü adetim hep ileri geri oynar bir kaç gün. Bu kadar panik ve stres yapmayın hiç iyi değil hormonlarınız için.
Aslında stres olmayım dedim ama hormonların falan alt üst oldu evlendikten sonra adetim düzeldi diyorsun tam bu ay bulduysa bende anlamadım bende umutlu değilim yine
Kesinlikle beni anlayan çıktı stres olma acele etme deniyor bende öyle istiyorum ama elimde değilim etrafımdansa sürekli bebek haberi aldıkça içinde kelebek uçuşuyor Allahım nasip et diyeStres yapmayayım diyince olmuyor işte zaman geçtikçe psikolojik olarak yıpranıyor insan yaşayan anlıyor birbirini çok zor
Aynen oyle oluyoAynen öyle özemdeki doktor o kadar güleryüzlü nazik ve ilgiliydi ki sanki ablam gibi yakın davrandı bana bu samimiyet bile yetiyor gerçekten diğer testlerde yaptırırken hemşireler hepsi ayrı guleryuzlu
Senin de mi çok oldu canımKesinlikle beni anlayan çıktı stres olma acele etme deniyor bende öyle istiyorum ama elimde değilim etrafımdansa sürekli bebek haberi aldıkça içinde kelebek uçuşuyor Allahım nasip et diye
Çok değil ama 7.5 aydır canım 1 kez kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadiNe zamandır bebek istiyorsun canım ?
Stres yapmayayım diyince olmuyor işte zaman geçtikçe psikolojik olarak yıpranıyor insan yaşayan anlıyor birbirini çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?