- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi melek93_34
-
Çok değil ama 7.5 aydır canım 1 kez kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadi
Benim 21 ay oldu adet gecikmesi yaşadığım zamanlar oldu bu süreçte hiç gebelik oluşmadı kimyasal vs bileKendimde 13 aydır bebek istiyorum ve olmuyor ama 1 gün gecikmeyle hiç bu kadar panik olmadım hele bir de negatif çıktıysa. Adet olunca illaki insan üzüluyor ama ne yapalım her ay yeni bir umut.
Benim 21 ay oldu adet gecikmesi yaşadığım zamanlar oldu bu süreçte hiç gebelik oluşmadı kimyasal vs bile
İnşallah canım tüm tetkiklerin yapıldı mı bir sorun var mı?Inşallah olur bende hiç gebelik elde edemedim.
Aynen öyle adet olmadım ya şimdi hamileysem bir test yapıyorum pat negatif çıkıyor üzülüyor insanKendimde 13 aydır bebek istiyorum ve olmuyor ama 1 gün gecikmeyle hiç bu kadar panik olmadım hele bir de negatif çıktıysa. Adet olunca illaki insan üzüluyor ama ne yapalım her ay yeni bir umut.
Inşallah sende hamile kalirsin yaInşallah olur bende hiç gebelik elde edemedim.
Oda 1 kez oldu benimde bir daha hiç o çift çizgiyi göremedi. 1 kez çeyrek mutluluk yasadim3 gün odaBenim 21 ay oldu adet gecikmesi yaşadığım zamanlar oldu bu süreçte hiç gebelik oluşmadı kimyasal vs bile
Çok şükür elhamdülillah yaşadım ama bir daha olmayınca umudum gidiyor13 ay oldu bana ve hiç gebelik elde edemedim sanırım kimyal olsa bile en azından gebe kalabiliyorum diye kısmen rahatlardım..
Olsun canım en azından hamile kalabildiğini biliyorsun olacak Allahın izniyle inşallahOda 1 kez oldu benimde bir daha hiç o çift çizgiyi göremedi. 1 kez çeyrek mutluluk yasadim3 gün oda
Çok şükür elhamdülillah yaşadım ama bir daha olmayınca umudum gidiyor
Çok şükür elhamdülillah inşallah bida sanda banada nasip ederOlsun canım en azından hamile kalabildiğini biliyorsun olacak Allahın izniyle inşallah
Sadece vajinal ultrason baktirdim ama diğerlerine 1 yıl geçsin öyle bakarız dendi ya :/Muayene oldun mu peki canım ? Hsg, hormon tahlili, eşin spermogram yaptırdı mı ?
Sadece vajinal ultrason baktirdim ama diğerlerine 1 yıl geçsin öyle bakarız dendi ya :/
Baktırt canım bir an önce benim hsg de bir tüpümde tıkanıklık çıktı doktorlara kalsa herşey normal bekle bekle başka birşey dedikleri yokSadece vajinal ultrason baktirdim ama diğerlerine 1 yıl geçsin öyle bakarız dendi ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?