- Konu Sahibi melek93_34
-
Hmm daha çok yeni benim ilk hamileliğim 9 ay sonra olmuştu yani tam denememizin 10.ayında hamile kalmıştım ama gittim bi rahim filmi cektirdim ondan sonra hamile kaldım aylar geçmiyodu o ayrı konu erken diyorum ama bana sanki 10 yıl gibi geliyodu olmaz gibi geliyo ama oluyo umutsuz olmamak lazım1yillik evliyim aslında 7.5 aydır deniyoruz
Rabbim bir daha yaşarmasın inşallah düşük olmasını.bir dahaki sefere bebişim olur kucağına alırsın inşallah yaBen p çizgiyi hiç doğru düzgün göremedim.gecen ay düşük yaptım çizgiler hep ya var ya yok çıkıyordu iyice bekleyip emin olmak istedim sonra düşük yapınca anladım. Ağrı ve kanama çok fazla olunca doktora gittim orada ogrendim
Her ay tamam bu ay diyorum yine negatif çıkıyor bebek olması için engel birşey yok yine kalırsın dedi 2 ayrı doktor hem özel hem devlette ancak aylardır denememe rağmen olmadı: /Hmm daha çok yeni benim ilk hamileliğim 9 ay sonra olmuştu yani tam denememizin 10.ayında hamile kalmıştım ama gittim bi rahim filmi cektirdim ondan sonra hamile kaldım aylar geçmiyodu o ayrı konu erken diyorum ama bana sanki 10 yıl gibi geliyodu olmaz gibi geliyo ama oluyo umutsuz olmamak lazım
Amin inşallahRabbim bir daha yaşarmasın inşallah düşük olmasını.bir dahaki sefere bebişim olur kucağına alırsın inşallah ya
Valla şöyle söyleyim ben bunu denedim ovulasyon günlerimde doktora gittim yumurtlama var mı acaba diye gittiğimde yumurtam çatlamak üzereymis eve geldim test yaptım 2 çizgi de kopkoyu cıktı o yuzden ben o testlere güveniyorum açıkcası oyle adet bittikten sonra deneyin demek kolay valla hic canı da istemiyo insanın hali de kalmıyo adetleri düzenli olanlar için ovulasyon testleri güvenilir bence testler koyu çıkmaya basladiktan sonra denemek lazım ben hsg den sonra testim yoktu onu kullanmadim ama uygulamadaki ovulasyon günlerini degerlendirdik 1 gün ara verdigimizde oldu üstüste 3 gun falan denedigimiz de olduYa canım biyerde okudum doktorlari demis ovulasyon testlerni atın adet bitince baslayin ilskiye. E bu seferde yumurtlama gününe halimiz kalmiyo ya ben yine test pik yapinca baslym dimi sende öylemi yapmstik bide pikten sonra hergün yaptin dimi
Hayır canım rahim filmi rahme bi sıvı gonderiyorlar tüplerde geçiş var mi yok mu o kontrol ediliyo ve rahimde herhangi bi anomali var mı ona bakılıyo tüpler tıkalıysa doğal olarak gebelik oluşamıyo bunu ögrenmenin tek yolu hsg yani ilaçli rahim filmiHsg vajinal ultrason değil mi
Bende kist olmasına rağmen dene olur dediler ama olmadı maalesef 1 senesi dolmayanlara öyle diyorlar 1 seneye kadar kendin deneyebilirsin ben en son aşılamayla hamile kaldımHer ay tamam bu ay diyorum yine negatif çıkıyor bebek olması için engel birşey yok yine kalırsın dedi 2 ayrı doktor hem özel hem devlette ancak aylardır denememe rağmen olmadı: /
Bir dahaki ay bende almayı düşmüyorum ovulasyon testleri bende çok duydum belki de o sekilde yapınca hamile kalırım adetten sonra ilişki oluyor ama yumurtlama günü yada başka şekilde hiç takip etmesin: )Valla şöyle söyleyim ben bunu denedim ovulasyon günlerimde doktora gittim yumurtlama var mı acaba diye gittiğimde yumurtam çatlamak üzereymis eve geldim test yaptım 2 çizgi de kopkoyu cıktı o yuzden ben o testlere güveniyorum açıkcası oyle adet bittikten sonra deneyin demek kolay valla hic canı da istemiyo insanın hali de kalmıyo adetleri düzenli olanlar için ovulasyon testleri güvenilir bence testler koyu çıkmaya basladiktan sonra denemek lazım ben hsg den sonra testim yoktu onu kullanmadim ama uygulamadaki ovulasyon günlerini degerlendirdik 1 gün ara verdigimizde oldu üstüste 3 gun falan denedigimiz de oldufırsat buldukça yaptık sonra günler bitince bıraktık
Canın yanıyor mu onda canım ya onuda deneyebilirim bir de doktor ne acelen var gibi yüzüme bakımda daha rahat olurum aslında: /Hayır canım rahim filmi rahme bi sıvı gonderiyorlar tüplerde geçiş var mi yok mu o kontrol ediliyo ve rahimde herhangi bi anomali var mı ona bakılıyo tüpler tıkalıysa doğal olarak gebelik oluşamıyo bunu ögrenmenin tek yolu hsg yani ilaçli rahim filmi
Ovulasyon testiyle başlayacağım sonra her şu bu her tür testi yaptırırım 1 sene dolunca mecbur :/ doktora gitmek bile insanı yoruyor ruhen yaBende kist olmasına rağmen dene olur dediler ama olmadı maalesef 1 senesi dolmayanlara öyle diyorlar 1 seneye kadar kendin deneyebilirsin ben en son aşılamayla hamile kaldım
Bir dahaki ay bende almayı düşmüyorum ovulasyon testleri bende çok duydum belki de o sekilde yapınca hamile kalırım adetten sonra ilişki oluyor ama yumurtlama günü yada başka şekilde hiç takip etmesin: )
Ovulasyon testi dene bence o sekilde hamile kalan çok yumurtlama günleri cok onemli onları kaçirma asıl o günler onemliBir dahaki ay bende almayı düşmüyorum ovulasyon testleri bende çok duydum belki de o sekilde yapınca hamile kalırım adetten sonra ilişki oluyor ama yumurtlama günü yada başka şekilde hiç takip etmesin: )
Devlet hastaneleri 1 sene olmadan çekmiyo zaten ben ozelde çekindim ama canım yanmadı hafif adet ağrısı yaşadım çok korkarak gittim mutlu ayrıldımCanın yanıyor mu onda canım ya onuda deneyebilirim bir de doktor ne acelen var gibi yüzüme bakımda daha rahat olurum aslında: /
Valla ben kaç kez kaç farklı doktora gittim hatırlamiyorum bebişler için degerOvulasyon testiyle başlayacağım sonra her şu bu her tür testi yaptırırım 1 sene dolunca mecbur :/ doktora gitmek bile insanı yoruyor ruhen ya
Kesinlikle deneyeceğim canım inanıyorum ne kadar uzulsemde olucak inşallah Rabbim aramasın insallahOvulasyon testi dene bence o sekilde hamile kalan çok yumurtlama günleri cok onemli onları kaçirma asıl o günler onemli
Bende açıkçası 1 sene bekleyemedim yi e gidicem ama olana kadar deniyeceğim umut bitirmek yok devam herşey herşey o minikler icimValla ben kaç kez kaç farklı doktora gittim hatırlamiyorum bebişler için degerben 1 sene bekleyemedim hemen gittim
Olur olur merak etme güzel haberler alırsın insallah bian onceKesinlikle deneyeceğim canım inanıyorum ne kadar uzulsemde olucak inşallah Rabbim aramasın insallah
Ya kesinlikle özeller daha iyi devlet hastaneleri malesef çok umursamıyorlar bazen kızıyorlar özel de denicem ne testi varsa yaptırımDevlet hastaneleri 1 sene olmadan çekmiyo zaten ben ozelde çekindim ama canım yanmadı hafif adet ağrısı yaşadım çok korkarak gittim mutlu ayrıldım
Aynen canımBende açıkçası 1 sene bekleyemedim yi e gidicem ama olana kadar deniyeceğim umut bitirmek yok devam herşey herşey o minikler icim
Inşallah inşallah canım Rabbim aramasın boş bırakmasın kucaimiziOlur olur merak etme güzel haberler alırsın insallah bian once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?