• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hala adet olmadim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimde 13 aydır bebek istiyorum ve olmuyor ama 1 gün gecikmeyle hiç bu kadar panik olmadım hele bir de negatif çıktıysa. Adet olunca illaki insan üzüluyor ama ne yapalım her ay yeni bir umut.
Benim 21 ay oldu adet gecikmesi yaşadığım zamanlar oldu bu süreçte hiç gebelik oluşmadı kimyasal vs bile

Kendimde 13 aydır bebek istiyorum ve olmuyor ama 1 gün gecikmeyle hiç bu kadar panik olmadım hele bir de negatif çıktıysa. Adet olunca illaki insan üzüluyor ama ne yapalım her ay yeni bir umut.
Aynen öyle adet olmadım ya şimdi hamileysem bir test yapıyorum pat negatif çıkıyor üzülüyor insan

Sadece vajinal ultrason baktirdim ama diğerlerine 1 yıl geçsin öyle bakarız dendi ya :/

Bu 1 yıl fasa fiso insanları oyalıyorlar, yeni bir doktora geçersen 1 yıldır istiyorum de. Belki eşinde morfoloji sorunu vardir belki başka bir sorun ne kadar erken davranırsanız için o kadar rahatlar ve bekleme daha stressiz geçer. Şahsen benim için öyle oldu.

Back