Gebeliğe Hazırlık Hala adet olmadim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm bebeklern nasil kistler ne durumda:)
Ayy canım iyiyiz çok şükür büyüyoruz hızla bende bi tane kist vardı ama ne alemde bilmiyorum ona bakmıyo hiç doktor bende onla muhattap olmuyorum artık bi kez sordum büyümüyo artık kistin dedi doğumda da alacak hayırlısıyla o gunleri gorurum insallah sen ne alemdesin

Peki detaylimi oldun bnada temiz diyolardi sonra gördüler kistimi. Wajinal yoldan muayene edildimi hsg cektirdinmi sperm testi yaptirdinmi hormonlarna bakildimi
Hormonlarıma bakılmadı istedim ancak 1 yıl bekle öyle bakarız dediler. Vajinal yoldan 2 kere muayne oldum 2 side te.iz çıktı elhamdülillah. Sperm içinde bakmadılar devlette

Ah ya bana en güzel örneksn hsg cektircem bu hafta korkuyrum sence hsgden sonraki aylarda dahami cok tutuyomuş aşilama

Hormonlarıma bakılmadı istedim ancak 1 yıl bekle öyle bakarız dediler. Vajinal yoldan 2 kere muayne oldum 2 side te.iz çıktı elhamdülillah. Sperm içinde bakmadılar devlette
Canim dedgim seylere baktir 1sene oldu cocugum olmuyo de. Hsg ( rahim filmi ) hormon testi , sperm testi ... tabi 1sene yaklastysan bunlari yaptir daha yeniysen bekle

Ah ya bana en güzel örneksn hsg cektircem bu hafta korkuyrum sence hsgden sonraki aylarda dahami cok tutuyomuş aşilama
Valla ben hsg den sonra hemen hamile kaldım hem de kendiliğinden yumurtlama günlerimi değerlendirerek düşük yaşadım o ayrı konu ama bence direk şansı yükseltiyo

Benimde 4 gün gecikti . 2 gün önce test yaptım negatifti sonra uyudum uyandim pozitif olmuş ama ne kadar bekledikten sonra pozitif olduğunu bilmediğim için heveslendim. İnşallah vardır bebiş Allah sanada nasip etsin tez zamanda sağlıklı bir şekilde

Ahh canım benim 1 kere gördüm o çift çizgiyi hemde hemen görmüştü. Bida olmadı kimyasal gebelikti inşallah bağışımız vardır ya

Geçirdim ama kimyasal gebelikti
kimyasal.gebelik gevirdiysen gebe kalabiliyosun ve bence herseyin normal uzulme zamanda cok uzun degil bu ay adeti bekle olmazsan bi ay evde kendin yumurtlamayi takip et eger bi seyden supheleniyosan ilk once hormom testi yaptirabilirsin bi bakilir ths prolaktine falan

Valla ben hsg den sonra hemen hamile kaldım hem de kendiliğinden yumurtlama günlerimi değerlendirerek düşük yaşadım o ayrı konu ama bence direk şansı yükseltiyo
Ya canım biyerde okudum doktorlari demis ovulasyon testlerni atın adet bitince baslayin ilskiye. E bu seferde yumurtlama gününe halimiz kalmiyo ya ben yine test pik yapinca baslym dimi sende öylemi yapmstik bide pikten sonra hergün yaptin dimi

Ahh canım benim 1 kere gördüm o çift çizgiyi hemde hemen görmüştü. Bida olmadı kimyasal gebelikti inşallah bağışımız vardır ya
Ben p çizgiyi hiç doğru düzgün göremedim.gecen ay düşük yaptım çizgiler hep ya var ya yok çıkıyordu iyice bekleyip emin olmak istedim sonra düşük yapınca anladım. Ağrı ve kanama çok fazla olunca doktora gittim orada ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…