- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
-
Acelen ne ne acele ediyorsun gibi toplum baskıları var sürekli.ama anne olma isteğinde durdurulamaz bir his bende. Bu ay tam da heveslenmiştim bide. Tahminen ne kadar bekleyip test yapmalıyım adet olmaz isem. Aklıma kötü kötü şeyler geldi daha 1 gün ile.canim bir gun gec degil kotu bi sey olmasi icinde bi sebep degil hatta doktorlar 10 gune kadar normal kabul ederler adet gecikmesini uzmek istemem ama adet gunu genelde negatif cikiyorsa gebelik yoktur tabi belli olmaz heo gec dolleme diyoruz belki hormon salgilayacak kadar erken dollenmedi bekle bakalim daha cok erkem adet olamadim demek icin
Inşallah yinede olur ama nolur dua eder mısınızcanim bir gun gec degil kotu bi sey olmasi icinde bi sebep degil hatta doktorlar 10 gune kadar normal kabul ederler adet gecikmesini uzmek istemem ama adet gunu genelde negatif cikiyorsa gebelik yoktur tabi belli olmaz heo gec dolleme diyoruz belki hormon salgilayacak kadar erken dollenmedi bekle bakalim daha cok erkem adet olamadim demek icin
Peki bu geç döllenme olayı nedir ki bayram geldi bide memlekette ılgaz ben bi hastaneye gidip geliyim de diyemem kan ne zaman verilir mesela acaba cumaya kadar ol.asam kan versem çıkar mi ki? Ayy canım banada dua eder misi yaBenim 5 gün geçmişti öyle çıkmıştı idrar testinde hemdr aşırı silikti bi bekleyin bakalım...
Bilmiyorum ki hiç bakmadım bandırmadım bu zamana kadar:/Yumurtlama gününüz nezamandı testmi kullandiniz doktormu gördü yumurtlamayı
Ozaman adetinizin gectgni nerden biliyosunuz. Yumurtlama gününüz heray degisir ancak yumurtlama gününden sonra 14 gün sayıp adet olmadysaniz adetim gecti diyebilrsiniz. 2,3 gün bekleyinBilmiyorum ki hiç bakmadım bandırmadım bu zamana kadar:/
Her ayın 3 unda oluyordu o yüzden dedimOzaman adetinizin gectgni nerden biliyosunuz. Yumurtlama gününüz heray degisir ancak yumurtlama gününden sonra 14 gün sayıp adet olmadysaniz adetim gecti diyebilrsiniz. 2,3 gün bekleyin
Anladim canim ama denk gelmis bazen erken olur bazen gec. 2Güne olmazsan kan testi yaptir idrar testine para werene kadarHer ayın 3 unda oluyordu o yüzden dedim
Belirtiler bi anda bittiyse buyuk ihtimal adet geliyor hamilelikte bitmez çünkü adet zamanı benim de adete yakın bazen belirtilerim gidiyodu ve adet oluyodum bence daha erken adetim gelmedi demek içinBugün adet olmam gerekirken hala adet olmadım test yaptım ama negatif çıktı. Adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama olan belirtiler bi anda bitti. Kötü birşey olma ihtimali yoktur değil mi?
Haklısnız belki de yine olmadı Her ay aynı ümit: (Anladim canim ama denk gelmis bazen erken olur bazen gec. 2Güne olmazsan kan testi yaptir idrar testine para werene kadar
Her ay aynı ümit aynı şekilde umidimin bitmesi bidaki ay diye diye geçiyor zamanimBelirtiler bi anda bittiyse buyuk ihtimal adet geliyor hamilelikte bitmez çünkü adet zamanı benim de adete yakın bazen belirtilerim gidiyodu ve adet oluyodum bence daha erken adetim gelmedi demek için
Bi çok kadın aynı yollardan geçiyo bende geçtim sabret canım doğru zamanda gelcektir doktor kontrollerini oldun mu eşinde tabii kiHer ay aynı ümit aynı şekilde umidimin bitmesi bidaki ay diye diye geçiyor zamanim:,(
Canimm bebeklern nasil kistler ne durumda:)Belirtiler bi anda bittiyse buyuk ihtimal adet geliyor hamilelikte bitmez çünkü adet zamanı benim de adete yakın bazen belirtilerim gidiyodu ve adet oluyodum bence daha erken adetim gelmedi demek için
Oldum canım hatta 2 doktora gittim hiçbirşeyde yok çok şükür maşallah ama olmuyor bir turlu: (Bi çok kadın aynı yollardan geçiyo bende geçtim sabret canım doğru zamanda gelcektir doktor kontrollerini oldun mu eşinde tabii ki
Bizde öyleyiz canim 10ay oldu bak üstte yazan arkadasin 1 bucuk seneden sonra aşilamayla olduHaklısnız belki de yine olmadı Her ay aynı ümit: (
Artık zaten bu aydan sonra dediğin gibi yapayım canım her seferinde çok üzülüyorum çünküuzme kendini bekle bi kac gun daha eger adet olmazsan ister idrar testi yap istersen kan ver eger adet olursanda ovulasyon testleri siparis et yumurtlamani takip et sana yardimci oluruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?