Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım hamilesindir bende ayın birinde gidecem kontrole çatlatma iğnesi vurdurdum bu ay üçüncüydü inşallah hamile kalmışımdır sende bana dua eta.s.kıslarrr hala adet olmadım:teytey::sm_cool: ne olur dualarınızı eksık etmeyın ınsallah olmam hamıleyımdır ınsallah ınsan ne kadarda umıtlenıyo ınsallah yıne hayal kırıklıgı yasamam .su mubarek 3 aylarda rabbım sesımızı duysun dumaızı kabul etsın ısteyen herseze versın annelıgı her kadına yasattsın ınsallah .AMİNNN
kızlar ya ben hala adet olmadım ama evde ıdarar testınde negatıf cıkıyo neden acaba kan testı yapmayada korkuyorum butun ümitlerım bosa gıtcek allahım ne olur sana acılan ellerımızı bos cevırme ne olur dualarımızı kabul eyle.kızlar acaba gecen ay adetlıyken vurldugum antıbıyotık ıgnelerden dolayı bukadar gecıkme olurmu ne olur yardım edın banaya senağlama
antibiyortik iğneden de kaynaklanabilir gecikmen, ben antibiyotik aldığım ay, adetim gecikirdi, ama idrar testi herzaman kesin sonucu vermiyor, bence cesaretini topla, git bir sağlık ocağına, kan testi yaptır, bu kadar heyecan yeter sana da, artık öğren ne olduğunu, kolay gelsin..
canım kaç gün geçti senin benimde 6 gün geçmişti idrar tahlilinde çıkmıyordu sonra hastalandım ama belli olmaz belki sen hamişşindir geç döllenme olduğunda idrarda çıkmaya bilir.