- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yıkamaya gidince ben mahvoluyorum, yerlerim koyu gri.
O görüntüyü hayal bile edemezsiniz, öyle böyle değil
Bayağı dalgalar şeklinde toz öbekleri var.
Ha evimde zaten halı dekorasyon amaçlı, çoğu kişi düdük gibi bu burada der ama yne de tutuyor işte bir şeyler.
siyah daha fenaa tüm tozları herşeyi gösterirYav hali nicin var zaten. Kirlenecek tabi kirlenmeyen ne varmis. Ay keske bastan deselerdi siyah alirdin hepsini ayyy. Cildirciim
Baya kötü duruyor zaten. Upuzun. İnanın onları çırp halıları kaldır. Temızlık o kadar zor gelıyor ki artık
Ay cok haklisiniz. Ben dümdüz halı supurmeye useniyorum bir de yollugu hic cekilmez. Zaten evi guzel dekore etmek icin o kadar esya seciyorsunuz. Bit pazari gibi yapinca temiz de gelmez guzel de gorunmez.Bak yarın mutfagı da kaldırayım bı şok gecirsin. Suan varya ev bana daha temız gelıyor. Sanki onlarla Temızlıgı gozukmuyordu
Bir şey dökülürse silersin tabi de haftada 1-2 silinmez ki, en fazla yılda 2 defa yıkamaya gönderirsin. Oturduğunuz odanın halısı çabuk kirlenirse silersin ayrıca.Ben balkonda yıkarım dedım. Makineye atmayı denıycem de olur mu uzun halı bılmıyorum. Bı kardeşime falan sorarım. Atarım arada makineye. Haftada 1 2 silersin halıyı o zaman dıyor. Bırsey dökulurse silersin dıyor
Bosver kirlenmez leke göstermez en azindan titiz insan süpürge yapacak kocasi her gun oyle titizim demek kolay.siyah daha fenaa tüm tozları herşeyi gösterir
pandama öncesi nedir panama kanalı gibi?Bizde pandama öncesi haftada bir yardımcı gelirdi yine de topak olmazdı
Şimdi arada kedi hanım tüy dökmüştür diye gezdiriyorum el süpürgesini evdeyiz zaten modda
Salon baya acık renk. Yıkamaya vercem dırek. Korıdor halısı baya ınce. Yıkamada mahvolabılırBir şey dökülürse silersin tabi de haftada 1-2 silinmez ki, en fazla yılda 2 defa yıkamaya gönderirsin. Oturduğunuz odanın halısı çabuk kirlenirse silersin ayrıca.
Hic hosuma gıtmıyor yarın kaldırcam. Belkı koltuk örtulerını de kaldırırımAy cok haklisiniz. Ben dümdüz halı supurmeye useniyorum bir de yollugu hic cekilmez. Zaten evi guzel dekore etmek icin o kadar esya seciyorsunuz. Bit pazari gibi yapinca temiz de gelmez guzel de gorunmez.
benim salon yatak odası siyaha yakın mobilyalar siliyorum 3 dakika sonra tozlar aynı yerlerine geri dönüyorlarBosver kirlenmez leke göstermez en azindan titiz insan süpürge yapacak kocasi her gun oyle titizim demek kolay.
O sebeple benfe siyah esya bulunmaz. Ama tabi beyazda cabuk kirleniyor
sadece devamlı uzandığın koltuk da kalabilir örtü onun dışında gerek yokHic hosuma gıtmıyor yarın kaldırcam. Belkı koltuk örtulerını de kaldırırım
Bir seycik olmaz beya hepimiz veriyoruz. Yapma allasen. Olmadi git kestir uzun diyorsun makineye sigmaz kestir overlok cektir at makineye. Kocan seninde kanina girmis.Salon baya acık renk. Yıkamaya vercem dırek. Korıdor halısı baya ınce. Yıkamada mahvolabılır
Posetleyip bantlasin bence,terligi de vursun agzina agzina,tozlari dokulur:))Sen bu aksam esinin olcusunu al yarin ona gore musamba alirsin gecirirsin kafasina. Al mis gibi gezsin.
pandama öncesi nedir panama kanalı gibi?
Biri bir kltukta biri bi koltukta sadece tekliler boşta kalir o zaman. Simdiki koltuklar leke tutmuyor zaten kumaslari sebebiyle. Kaldirsin gitsin.sadece devamlı uzandığın koltuk da kalabilir örtü onun dışında gerek yok
adamı yavaş yavaş alıştırsın kaldırmaya diye dedim.birden hepsini kaldırırsa şok etkisi yaratır kocasında .alıştıra alıştıra en iyisiBiri bir kltukta biri bi koltukta sadece tekliler boşta kalir o zaman. Simdiki koltuklar leke tutmuyor zaten kumaslari sebebiyle. Kaldirsin gitsin.
Ben masada bile örtü kullanmam, hiç sevmiyorum ya ora bura kapalı, içim daralıyor.Biri bir kltukta biri bi koltukta sadece tekliler boşta kalir o zaman. Simdiki koltuklar leke tutmuyor zaten kumaslari sebebiyle. Kaldirsin gitsin.
Evet ya duydum ondan hic almadim koyu renkbenim salon yatak odası siyaha yakın mobilyalar siliyorum 3 dakika sonra tozlar aynı yerlerine geri dönüyorlar
Bende kullanmam aynen bende öyle hissediyorumBen masada bile örtü kullanmam, hiç sevmiyorum ya ora bura kapalı, içim daralıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?