• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü

Ben örtü hiç sevmem de örtmem de.
Eşin de temizliği o yapmadığına göre karışmasa iyi olur.
Ama anlamadım, koridor halısına yolluk denmiyor muydu zaten.
Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor

Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
E kaldırsanıza
Tüm gün evde olan sizsiniz
Temizliği yapan da siz
Hiçbir şey yapmayan eşiniz niye söz hakkı sahibi?
Ben yamalı ev görüntüsü seviyorum mu diyor?

Screenshot_20201220-145646.png

Hoşa gitmez tabii haklısın da eşin bence çok müdahale etmemeli. Kayınvalide hiç karışmamalı
Bana sormadan dikti bırseyler yaptı kv onu. Kp ölcu aldı. Ben halı ıcın alıyo sanmıştım. Bır baktım bunu sercez dedıler. Eşim aşırı titiz. O kirlenmesin bu kirlenmesin

Senin evin senin zevkin diğerleri ne karışır ki anlamıyorum kirlense de sen uğraşcan onlar değil. Bende çoğu kadının aksine yolluk kullanmayı severim ama öyle cıvık değil eşyalarımla uyumlu ev daha temiz gelir gözüme ama bi tek mutfak ve sürekli oturduğumuz odaya sererim diğer yerler halıyla kalır

Bunu buraya mı soruyorsun

İstemiyorsan kaldırırsın

Halı zaten yeri örtmek için onun üstüne bir şey örtülmez ki

Kirlenirse yıkanır temizlenir vs

Eşya bu evladiyelik değil

Koltuğu da halıyı da örtmem oğlum küçükken kirletir demişlerdi kirletsin silinir dedim sadece
Koltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıye
Tabı ki de yok wcden cıkınca ayak ıslak olur halı ıslanmasın falan dedı

Back
X