- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.917
- 498
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Alın Welsoft halı örtüsü harika oluyor halı gibi duruyor tam ölçüde, halı üzeri yolluk işi yorucu ve görüntü olarak maalesef estetik değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kendı evı örtulı degılKayinvalideniz evde herşeyi örtüyor kirlenmesin deyip duruyorsa onlar da öyle alışmış normal görüyorlar. Eşinizle konuşup istemediğinizi güzelce anlatın. Halı kirlenirse yıkamaya verilir. Bu kadar basit bir konu.
Kayınvaliden ve kayınpederin neden karışıyor sizin eve? Oğluna demeliydi ki halı örtüleri var onlardan bakın beğenin diye, hadi sen bilmiyorsun farz edelim ki?Aslında korıdor halim ince bırsey. Adını unuttum. Üstüne serdi.sermesekte olurdu da işte kv dıkmıs
Banyoya ayak havlusu serince daha da ayaklar niye ıslansın?
Evdeki bütün örtüleri atmakla başla bence. Kayın peder senin halına ne karışır aslında ev temiz toplu düzenliyse eşinde karışmasın.Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
Bak korıdor halim ve bu seyden serdık. Boyu upuzun
Yeni evlisiniz evinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz kayınpederin kayınvalideniz anneniz veya başka bir karışması bana saçma geliyor..Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
Bı höyttt yapicaksin Cüneyt Arkın misali. Bu evin hanımı benim uleyn. Diceksin. İş biticek. Çocuk yok zati. Elinizde çay çorbayla dolaşa dolaşa gezmezseniz hâlinin üstunde hiç bişi olmaz. Sene iki kere yıkamaya verirsin tamamdırYeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
AynenBir de terlik var hani
Ayak ıslak ise terlik giysin
Hiç koridor ya da halısı ıslanmadı
Ama bir tanıdığın gelini be kv aynı evde yaşıyordu
Kv balkondan içeri geçilen yere paspas sermiş vs gelinle kavga çıktı burada başka evde yaşayıp tüm evi Çullu bir hale getirmişler
Ayak banyo harici ıslanmaz. Banyoda da o banyo halıların dan var zatenAynen
Tam ifade bu
Çullu
Toplayıp kaldırın hepsini. Eşinize deyin annene götür biraz da o sersin onunkiler kirlenecek şimdi de. Ay neyse demeyin, durduk yere gerginlik çıkmasın da toplayın siz. Orası sizin eviniz ve neyi nasıl kullanmak istiyorsanız öyle kullanirsiniz. O eşyalar sizin. İsterseniz çamurlu ayakla basarsınız kimseyi ilgilendirmez. İstemediğiniz şeyleri yapmayin, he demeyin. Toplayın hadi.Hayır kendı evı örtulı degıl
Mutfak halım koyu mavi. Onu da kaldırsak mı. Vala hosuma gıtmıyor ya. Kavga ettik zaten. Hepsını atcam bu ne köy evı gıbı dedımToplayıp kaldırın hepsini. Eşinize deyin annene götür biraz da o sersin onunkiler kirlenecek şimdi de. Ay neyse demeyin, durduk yere gerginlik çıkmasın da toplayın siz. Orası sizin eviniz ve neyi nasıl kullanmak istiyorsanız öyle kullanirsiniz. O eşyalar sizin. İsterseniz çamurlu ayakla basarsınız kimseyi ilgilendirmez. İstemediğiniz şeyleri yapmayin, he demeyin. Toplayın hadi.
Bak korıdor halim ve bu seyden serdık. Boyu upuzun
Köylülük değil cehalet tinden kurtulamamış köydeki insanların evinde de halıları var halı örtüsü ile muhafaza ediyorlar.,yada kullanmıyorlar köylüleri aşağılamayınız lütfen.Eşin köylülükten kurtulamamış.
Benim evde yıllardır cocuk var. Biri büyümeden biri doğuyor. Ne halı örttüm ne koltuk. Daha yeni salondakilere bu yıl örtü örtüyorum. Onlara da düzenli Bi örtü alacagız (koltuğun biri acık renk, çocuklar küçük) Halıyı örtmek çok kötü bence.
Mutfak sandalyesine esim Bi ara tutturdu sandalye kılıfı alayım diye. Bir yıl tartıstım sonra bezdim al dedim. İnternetten baktı baktı yaa bunlar pek kötüymüş dedi almadı. Bi seylere örtü örtmek hiç hoş değil.
Kaldırın
Kvnin sadece salon halısı örtulı. Dıgerlerı degılKayinvalideniz evde herşeyi örtüyor kirlenmesin deyip duruyorsa onlar da öyle alışmış normal görüyorlar. Eşinizle konuşup istemediğinizi güzelce anlatın. Halı kirlenirse yıkamaya verilir. Bu kadar basit bir konu.