- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
halının üstüne mi yolluk örttünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır böyle renkli hani köylerde olur sarı kırmızı kalın birşey örttük herseye. Valaha hıc hosuma gıtmıyor
Halıları koltukları eşinizin ailesi mi aldı?İşte yok kuslar var dıyor. Yok bısey dökülür. Yenı evlıyız. O kadar kotu duruyor ki.
Benim evın tüm odalı örtülü. Koridor falan. Hadı salon neyse kuslar var örterım. Ama koridor gözüme cok batıyor. 2tane uzun var koridorda. Kenardan halım gözüküyorSenin evin senin zevkin diğerleri ne karışır ki anlamıyorum kirlense de sen uğraşcan onlar değil. Bende çoğu kadının aksine yolluk kullanmayı severim ama öyle cıvık değil eşyalarımla uyumlu ev daha temiz gelir gözüme ama bi tek mutfak ve sürekli oturduğumuz odaya sererim diğer yerler halıyla kalır
Eşin titiz biri ise gösterin halı örtüleri i bunlar daha güzel duruyor diye ikna et hemde yıkanması kolay?Baya kötü duruyor zaten. Upuzun. İnanın onları çırp halıları kaldır. Temızlık o kadar zor gelıyor ki artık
Evet anlatamıyorum işte. Yemin ederim temızlık zor gelıyo. O kadar kaldırmam gereken örtü varkıHalıyı kullanmayın o zaman gerçekten bakış açısı mantıklı değil eşinizin, kullanılan şey tabii ki kirlenecek, yikamaya verince temizlenecek
Bizde cacala derler herhalde ondan sermişler. Ben iki kucuk cocuk oldugu halde sermek istemiyorum sinir ediyor benide. Supurge yapacaksın kaldir silkele ser ugras durEvet evet kesinlikle. Sımdı bu yollukların altından halı gözükür. Yanı tam kapatmıyor. Eni kısa boyu uzun. Sarı kırmızı mavi uzun bırsey
Aslında korıdor halim ince bırsey. Adını unuttum. Üstüne serdi.sermesekte olurdu da işte kv dıkmısEşin titiz biri ise gösterin halı örtüleri i bunlar daha güzel duruyor diye ikna et hemde yıkanması kolay?
İstemezesn kaldır Canm kimene. Eşine de söyle yani bi zahmet karışmasnlar benim evim benim kurallarm de geçBenim evın tüm odalı örtülü. Koridor falan. Hadı salon neyse kuslar var örterım. Ama koridor gözüme cok batıyor. 2tane uzun var koridorda. Kenardan halım gözüküyor
Koltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıye
Tabı ki de yok wcden cıkınca ayak ıslak olur halı ıslanmasın falan dedı
Evet evet. Upuzun ve mutfakta 2 tane var ondan. Korıdorda bı tane. Yanı O balkona serilir evde ne işi var ya. Hersey onla doluBizde cacala derler herhalde ondan sermişler. Ben iki kucuk cocuk oldugu halde sermek istemiyorum sinir ediyor benide. Supurge yapacaksın kaldir silkele ser ugras dur
Banyoya ayak havlusu serince daha da ayaklar niye ıslansın?İyi de bunu kv aldı diye kullanma zorunluluğu mu var
Tuvalettem çıkınca ayak nasıl ıslak olur
Ayağına mı işiyor
Makul değil
Bir de kirlenirse kirlensin
Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey
Bir de kilim mi bu yolluk dediğin atsana kenarından bir foto cidden merak ettim
Bak korıdor halim ve bu seyden serdık. Boyu upuzunİyi de bunu kv aldı diye kullanma zorunluluğu mu var
Tuvalettem çıkınca ayak nasıl ıslak olur
Ayağına mı işiyor
Makul değil
Bir de kirlenirse kirlensin
Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey
Bir de kilim mi bu yolluk dediğin atsana kenarından bir foto cidden merak ettim
Bugun kavga ettik. Atcam çöpe hepsını bu ne dedım. Gözüme cok batıyor hepsıEşya kullanılmak içindir, kirlenir de eskir de. Siz ise resmen kirlenmesin diye seçtiğiniz güzelim eşyaları kullanamıyorsunuz. Bu bana çok anlamsız geliyor. Babaannemin evi böyle, halıların koltukların her şeyin üstü bişeyle kaplı