• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Senin evin senin zevkin diğerleri ne karışır ki anlamıyorum kirlense de sen uğraşcan onlar değil. Bende çoğu kadının aksine yolluk kullanmayı severim ama öyle cıvık değil eşyalarımla uyumlu ev daha temiz gelir gözüme ama bi tek mutfak ve sürekli oturduğumuz odaya sererim diğer yerler halıyla kalır
Benim evın tüm odalı örtülü. Koridor falan. Hadı salon neyse kuslar var örterım. Ama koridor gözüme cok batıyor. 2tane uzun var koridorda. Kenardan halım gözüküyor

Halıyı kullanmayın o zaman gerçekten bakış açısı mantıklı değil eşinizin, kullanılan şey tabii ki kirlenecek, yikamaya verince temizlenecek
Evet anlatamıyorum işte. Yemin ederim temızlık zor gelıyo. O kadar kaldırmam gereken örtü varkı

Evet evet kesinlikle. Sımdı bu yollukların altından halı gözükür. Yanı tam kapatmıyor. Eni kısa boyu uzun. Sarı kırmızı mavi uzun bırsey
Bizde cacala derler herhalde ondan sermişler. Ben iki kucuk cocuk oldugu halde sermek istemiyorum sinir ediyor benide. Supurge yapacaksın kaldir silkele ser ugras dur

Benim evın tüm odalı örtülü. Koridor falan. Hadı salon neyse kuslar var örterım. Ama koridor gözüme cok batıyor. 2tane uzun var koridorda. Kenardan halım gözüküyor
İstemezesn kaldır Canm kimene. Eşine de söyle yani bi zahmet karışmasnlar benim evim benim kurallarm de geç

Koltuk koyu gri. Aslında örtmesek olur. Kv örtü almıs örtün diye. Halılara yolluk dikmiş. Eşim tutturdu örtelim kirlenecek dıye
Tabı ki de yok wcden cıkınca ayak ıslak olur halı ıslanmasın falan dedı

İyi de bunu kv aldı diye kullanma zorunluluğu mu var

Tuvalettem çıkınca ayak nasıl ıslak olur

Ayağına mı işiyor

Makul değil

Bir de kirlenirse kirlensin

Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey

Bir de kilim mi bu yolluk dediğin atsana kenarından bir foto cidden merak ettim

Bizde cacala derler herhalde ondan sermişler. Ben iki kucuk cocuk oldugu halde sermek istemiyorum sinir ediyor benide. Supurge yapacaksın kaldir silkele ser ugras dur
Evet evet. Upuzun ve mutfakta 2 tane var ondan. Korıdorda bı tane. Yanı O balkona serilir evde ne işi var ya. Hersey onla dolu

Yolluk dediğiniz halının üstüne serilen örtü gibi bir şey anladığım kadarıyla. İnternette daha önce görmüştüm. Eşya kullanılmak içindir, kirlenir de eskir de. Daha dün akşam mutfak halısına bir kase çorba döktüm, elimden kaydı kırıldı. Oturdum sildim ne yapayım. Siz ise resmen kirlenmesin diye seçtiğiniz güzelim eşyaları kullanamıyorsunuz. Bu bana çok anlamsız geliyor. Babaannemin evi böyle, halıların koltukların her şeyin üstü bişeyle kaplı

Ayağına mı işiyor

Makul değil

Ha bir yorumunda da çırpmak demişsin balkondan çırpmıyorsun değil mi öyle ise komşular rahatsız olur de kaldır olamaz öyle şey

Banyoya ayak havlusu serince daha da ayaklar niye ıslansın?

Kirleniyorsa da sen temizliyorsun zaten, ne saçma bir mantik.
Kırk yılda bir misafir gelince görsün diye mi seçtin onca deseni,rengi. Çıkart bence. Kimseye de hesap verme. Evle hiç ilgisi olmayan,bir işin ucundan tutmayan erkekler konuşuyorlar ya böyle anababasindan duyup, uyuz oluyorum

Ayağına mı işiyor

Makul değil

Bak korıdor halim ve bu seyden serdık. Boyu upuzun

Eklentiler

• IMG_20201220_150319.jpg
    IMG_20201220_150319.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 379
  • IMG_20201220_150309.jpg
    IMG_20201220_150309.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 373
Halilari, koltuklari uzeri örtülü kullanmak bana gereksiz geliyor. Ustunu örtecek olduktan sonra niye acik renk halı alinir. 🙄🙄🙄

Ben örtmüyorum. Esiniz de kendi temizlemiyorsa karişmasin bir zahmet yahu. Yikamaya verilir zaten kirlenince.

Eşya kullanılmak içindir, kirlenir de eskir de. Siz ise resmen kirlenmesin diye seçtiğiniz güzelim eşyaları kullanamıyorsunuz. Bu bana çok anlamsız geliyor. Babaannemin evi böyle, halıların koltukların her şeyin üstü bişeyle kaplı
Bugun kavga ettik. Atcam çöpe hepsını bu ne dedım. Gözüme cok batıyor hepsı

Back