• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık yapan erkekler ayrıldıktan sonra aylar veya yıllar sonra perişan olarak dönüyorlar mı ?

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.621
1.014
83
Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermiş 😂 Seneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum 😁

Pişmanlık değil o, yenisini bulamayınca eskilere sarmak. Hemen hemen her erkek yapıyor. Buna kanıp şans veren hemcinslerimiz de mahvolan senelerine yenilerini ekliyorlar. Bana sorarsanız ego tatmini yapılacak bir durum değil, herkes ekmeğinin peşinde. O yaşlarda yaşanan ilişkiler için hele pişman olunacağını da sanmıyorum.

Eveeeet herkesin vardır böyle hikayeleri. At gibi giden *t gibi dönermiş 😂 Seneler önce bana haksızlık yapan eski sevgilim yıllar sonra yazdı valla şok oldum üstelik baya üzgün ve pişmandı kendisi 18-19-20 yaşımı mahfeden biriydi.Hiç yazmaz üzülmez pişman olmaz demiştim de baya baya olmuş. Konuyu kız arkadaşlarıma açtığımda çoğunun eski sevgilisi per perişan dönmüş olarak hikayeler dinledik.Burdan da dinleyelim bakalım.Hepsi bir gün döner diyorum 😁
Yoo bende pek donen olmadi. Zaten kendime bunu yapilmasina musaade etmezdim

Umrumda değil pişmanlıkları.
Zaten benden iyisini bulamadıkları için dönerler.
Iyisini bulsalar yüzüme bakmazlardi.

Yavri sen evli bir kadınsın şu an. Eski sevgilin sana dönse ne dönmese ne?
Hayatımda ne olup bittiğini bilmiyorsun bile arkadaşım. Buraya 3-4 ayda bir gelip soru sorup gidiyorum. Yani belki hala evliyim belki boşandım bunu nerden bildiğini düşünüpde hala evlisin diyosun ? Sanırsın yakın arkadaşısın da her haltımı biliyosun

Hayatımda ne olup bittiğini bilmiyorsun bile arkadaşım. Buraya 3-4 ayda bir gelip soru sorup gidiyorum. Yani belki hala evliyim belki boşandım bunu nerden bildiğini düşünüpde hala evlisin diyosun ? Sanırsın yakın arkadaşısın da her haltımı biliyosun
Boşandın mı?

Ay size ne pardon da ? Niye bu kadar önemli bu sizin için ?
Yine başladın atarlı giderli cevaplara mermad. Soruyu kocan için sorduğunu varsayıyorum. İlk karısı, kendisini yıllarca çeken çocuğunun annesi için pişman olmadıysa senin için hiç hiç olmaz.

Pişmanlık değil o yokluk
Çoğu erkek bi tur döner çokta inanmak lazım

Yine başladın atarlı giderli cevaplara mermad. Soruyu kocan için sorduğunu varsayıyorum. İlk karısı, kendisini yıllarca çeken çocuğunun annesi için pişman olmadıysa senin için hiç hiç olmaz.
Kocam için mi sormuşum ? 😂 boşanmamak için beni ikna eden kendisi zaten neden onun için sorayım ayrıca eski erkek arkadaşımın pişman olmasına imkansız gözüyle bakıyordum şaşırdım bu yüzden bu tarz olaylar var mı merak ettim çünkü seneler sonra neden yazdı garip geldi erkekler genel olarak neden yazıyor seneler sonra diye analiz etmek istedim

1. Bu konu dert değil , burda işi yok.
2. Cevap vermiyorsan niye konu açıyorsun?
1- Konu dert arkadaşım. Çünkü seneler önce bana bir sürü kötülük edip seneler sonra neden yazar bunu öğrenmek istedim.
2- Boşanmakla alakalı soru mu sordum da buna cevap verecekmişim sana ? Konuda boşanmak mı var ? Eş mi var ? Tamamen eski sevgililer neden yazar diye merak ettiğim bir konu. Anladığını umuyorum.Şimdi çekilebilirsin.

Back