Merhaba. Benim bu aralarki derdim kaynanam. Evlendigimizden beri bize yardımcı oluyor. Ev alırken yardım etti. Cocuklarıma bakti çalışırken. Emeklerini hiçe saymıyorum. Ama herşeye karışıyor herşeye. Oyle yapma böyle olmaz.... Elinden gelse yatak odama girecek o derece. Fazla duygusal. Ogluna o adar düşkünki eve geldiğinde ywronde duramıyor resmen. Su iste kalkıp getirecek 40 yasindaki adama. En ufak şeyi gözünde büyütüyor. Çocuk öksürse hastalanacak diye büyütüyor.Ben hiç bir zamanduygusal olamadim ruhsuzda diyebilirm kendime.dayanamiyorum bu hallerine. Bu arada ayrı yaşıyoruz ama yakın oturuyorum. Şu anda evdeyim çok fazla gelip gitmiyorum. Bilemedim acaba bendemi sorun var.
Tarzlarınız ve yapılarınız farklı diyelim. Kimse uyuşmak zorunda da değil ancak hal böyleyse minnettar kalacağınız talepleriniz olmamalı. Siz talep etmeseniz bile oldukça verici bir kadın anladığım kadarıyla. Böyle kişilikler minnet duyulmasını isterler ve en ufak bir karşı çıkış onları üzer. O yüzden siz istemeseniz bile sizin için bir şey yaptığında ‘teşekkürler biz halledeceğiz ama yardımın gerekirse de söyleyeceğiz’ demelisiniz.
Bu güne kadar hiç birşey istemedim. Onlar veriyir yada eşim istiyor. Bir yere gitmem gerektinde çocuklara bakılmasını esim ister. Kendisi bakmaz çünkü. Bir yerde muhtaç kalmak zorgeliyor ama başka çare olmayınca ne yaparsın iste cekiyorsun.
Nişanlıyım benim kv'de böyle Çok yardım etmeye çalışır ama bir o kadar da daraltır ben mesafe koydum bazı olaylardan sonra anladı gibi şimdilik. Mesafe iyidir.