Haksızlık karşısında ne yapmak gerek

Bana haksızlık yapıldı, buna karşı hangi dua esmaül hüsna okumamı tavsiye edərsiniz? Yaptıklarından pişman olup özür dilemelerini istiyorum
Size ne gibi haksızlık yapıldı bundan da bahsetseniz ona karşı nasıl davranmaniz gerektiğini yazabiliriz

Hakaret edildi, haksız yere hakaret ettiler, ama bunları hak etmedim, karakterime şahsiyetime laf edildi
Çok yakın olduğunuz kişiler mi , yani konu neydi bu kadar karakterinize kadar hakaret edecekleri o an karşılık vermediniz mi hiç yani karşılık dediysem de kavga amaçlı değil bir cevap olarak bir şey dediniz mi

Evet yakın olduklarımdı, bana haksızlık ettiler sahtekar karaktersiz dediler onurum kırıldı amma öyle olmadım Allah biliyor, bir arkadaşı koruyordum beni haksız gösterdiler sonunda

Evet yakın olduklarımdı, bana haksızlık ettiler sahtekar karaktersiz dediler onurum kırıldı amma öyle olmadım Allah biliyor, bir arkadaşı koruyordum beni haksız gösterdiler sonunda
Pişman olup sizden özür dilemeleri için bir dua var mı, varsa ney hiç bilmiyorum . Ama eden bulur bunun için bir şey yapmanıza gerek yok , susun boyun eğin de demiyorum ama kendinizi ifade ettiyseniz gerisini akışına bırakın. Pişman olsunlar diye dualar edecek kadar hırslı olmayın

Tamam çok sağolun tavsiye için kendimi ifade etdim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…