Haksızlığa uğradım mı acaba

olumsuz yorumkabul edecek cesaretin yoksa konu açmayacaksın arkadaşım herkes senle aynı düşünmek seni pohpohlamak zorunda değil bulmuşsunuzda bunuyorsunuz yahu bu ne aç gözlü bi davranıştır adam düşünmüş almış genede yaranılmıyor böyle düşkün insanlara adam sana bana zorla pahalı hediye aldiye kafana silahmı dayadı almasaydın.

ya sen neden bahsediyosun
benim söylediklerimle ne alakası var bu yazdıklarının

laptop alımş.Günümüzde hangi şirket sahibi veriyor.İnsanlar bırak hediyeyi maaşlarını alamıyor.

bu benim sorunum değil ama.
burda beni benden kötü durumdakilerle kıyaslayarak konuyla ilgili biyere varmamı sağlayamazsınız.
çünkü sorun bu değil.
bunun böyle olduğunu ben de biliyorum zaten.
ama maaşını alamayanlar var diye düşünmem patronumun beni diğerlerinden ayırdığı gerçeğini değiştirmez.
yardımcı olmak istiyosanız beni bulunduğum şartlar altında değerlendirin lütfen.

hediye adi üstünde, hemde öyle 5-10liralik degil.
Bence haksizlik degil, sonucta digerleri sizden daha uzun süredir oradaymis ve size kisa süredir orda olmaniza ragmen laptop hediye edilmis.
Bence tesekkür edip, daha fazla aklinizi karistirmamalisiniz...

Evet haksızlık olmuş senin tek şanssızlığın zaten daha önceden ıphone un olması imiş olmasa sana da 5s gelcekti. Ama olması patronu
İlgilendirmezdi alması gerekirdi. Sendekini de annene, kardeşine vs. Verirdin.
Doğum gününde ben dha güzel hediye tek başıma aldım ötekiler birleşti demişsin ya inan gerek yok ayrılmaya, patron için hepsi aynı eminim hiçbirine ihtiyacı yok gözü bile görmüyor . Bence bu gibi zmanlarda hiç ayrılma arkadaşlarından ve boşuna fazla masrafa girme işte sonuç böylw olunca üzülürsün..

yorum yapıcaksan konuyla ilgili fikrini belirt
alakasız sorular sorma
sana neden ne kadar maaş aldığımın açıklamasını yapıyım ki
seni ne ilgilendirir

benim ne yapmam gerektiğini mi söylüyorsun??? sohbet ediyoruz işte sorular soruyoruz. neden sinirleniyorsun? burası dertleşme yeri. insanları tersleme yeri değil. böyle giderse seni şikayet etmek zorunda kalacağım!!!

bu benim sorunum değil ama.
burda beni benden kötü durumdakilerle kıyaslayarak konuyla ilgili
biyere varmamı sağlayamazsınız.
çünkü sorun bu değil.
bunun böyle olduğunu ben de biliyorum zaten.
ama maaşını alamayanlar var diye düşünmem patronumun beni diğerlerinden ayırdığı gerçeğini değiştirmez.
yardımcı olmak istiyosanız beni bulunduğum şartlar altında değerlendirin lütfen.

İstediğin yere var ya da varma canım.Ben sana yorumumu yaptım.Senin bulunduğun şartlar değil,patronunun bulunduğu ve önemsediği şartlar önemli.Çünkü hediyeyle ilgili ayırıldığını düşünmen de (senin tabirinle cevap vereyim)onun sorunu değil.Yani ortada bir sorun yok aslında.Senden daha eskidir personeli,ya da o an içinden o şekilde almak gelmiştir.Sen hediyenin parasal kısmındasın.Ama patronun ihtiyaca göre almış.Senin telefonun varsa laptop almış.Parasal olarak düşünmemiş,ayırdetmiş bile olabilir.Diyorum ya,hediye işi gönül işidir.Ne sen gidip diyebilirsin ki neden bana bunu aldın diye,ne de o bunun açıklamasını yapmak zorunda.
O yüzden beni ayrıyor diye düşüncelere kapılıp kendini üzme.Teşekkür et geç.Düşünmüş almış boşver.Güle güle kullan.

HEDİYE için ne kadar koparırsam kar mantığı nasıl açgözlü bir davranıştır böyle..adam hediye almış oturmuş hesaplamış benimki 500 az diye..birde buraya yazıyosunuz...

HEDİYE için ne kadar koparırsam kar mantığı nasıl açgözlü bir davranıştır böyle..adam hediye almış oturmuş hesaplamış benimki 500 az diye..birde buraya yazıyosunuz...

Sen bana hakaret etme hakkını nerden buluyosun?
Sana mı sorucaktım buraya yazarken
Biraz haddinizi bilin ya hoşunuza gitmiyosa da terbiyeli insan gibi kendinizi ifade etmeyi öğrenin
Benle aynı şeyi düşünmek zorunda değilsin ama bu şekilde konuşamazsın.
Sanki namussuzluk şerefsizlik yaptık ya hayret bişey yazıya bak

Son düzenleme:
İstediğin yere var ya da varma canım.Ben sana yorumumu yaptım.Senin bulunduğun şartlar değil,patronunun bulunduğu ve önemsediği şartlar önemli.Çünkü hediyeyle ilgili ayırıldığını düşünmen de (senin tabirinle cevap vereyim)onun sorunu değil.Yani ortada bir sorun yok aslında.Senden daha eskidir personeli,ya da o an içinden o şekilde almak gelmiştir.Sen hediyenin parasal kısmındasın.Ama patronun ihtiyaca göre almış.Senin telefonun varsa laptop almış.Parasal olarak düşünmemiş,ayırdetmiş bile olabilir.Diyorum ya,hediye işi gönül işidir.Ne sen gidip diyebilirsin ki neden bana bunu aldın diye,ne de o bunun açıklamasını yapmak zorunda.
O yüzden beni ayrıyor diye düşüncelere kapılıp kendini üzme.Teşekkür et geç.Düşünmüş almış boşver.Güle güle kullan.

Tmm ben de böyle tahmin etmstm zaten tesekkürler

Evet haksızlık olmuş senin tek şanssızlığın zaten daha önceden ıphone un olması imiş olmasa sana da 5s gelcekti. Ama olması patronu
İlgilendirmezdi alması gerekirdi. Sendekini de annene, kardeşine vs. Verirdin.
Doğum gününde ben dha güzel hediye tek başıma aldım ötekiler birleşti demişsin ya inan gerek yok ayrılmaya, patron için hepsi aynı eminim hiçbirine ihtiyacı yok gözü bile görmüyor . Bence bu gibi zmanlarda hiç ayrılma arkadaşlarından ve boşuna fazla masrafa girme işte sonuç böylw olunca üzülürsün..

Napalım artık buna da şükür dicez :)
Haklısın tesekkür ederim

laptopu götür koy masasına,bana bunu mu layık gördünüz,de:KK31:

Vay be ne patronlar varmış :KK6: Kafanıza takmayın...Böyle patronum var diye oturun sevinin :KK76: ne patronlar var.Böyle konularda çalışana hediye yerine kendi cebine para atanlar vardır.

X