- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
Hayır kendilerinin oldu.
hımm.. belki biraz bozulabilirsiniz ama dert etmeyin, sadece öle denk gelmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kendilerinin oldu.
ben devletteyim ikramiyenin i-sini görmedim hangi devletmiş bu? ikramiye veren devlete geçelim ya da sizin şirkete
Haklısın aslında ben olsam içten içe bende takardım takıyoda insan ya tamam hediye almış güzel bişey ama şirket politikası buymuş herkese alınıyomus hepinize aynı hediyeyi alması lazımdı bence
12 yılım bitti bu şirkette sadece yurt dışı seyahatlerinden dönüşte free shoptan parfüm getirirler, en küçük boy, ortalama marka =)) o da iki üç kere falan olmuştur =)) son yıllarda magnet geliyor hep =)))
Zaten telefonun varmış, şimdi bilgisayarında olmuş, eh be arkadaşım şükret geç karşıya, neleri takıyorsun kafana
7000ler laptoplar i phonelar havada uçuyo kendimi uzaylı gibi hissettim :92:
insanı işinden soğutuyorlar,istifa tek seçenek gıbı bu durumda..
Bana da iphone almalıydı
Anladım. Patronunuz aldığı hediyenin daha işe yarar olmasını mı düşündü acaba :44:
Kimse sizi konuya cevap vermeye zorlamıyor bu kadar saçma buluosanız yorum yapıp boşa kendnzi yormazsnz olur biter soruma cevap veren makul cevaplar arıyorum sdce evet ya da hayır der geçersin kafanza göre dalga gecip insanların sinirini bozuyosunuz
6000 mi alıyorsun?
verıdıgım cevap mune ıle benı bağlar..
konu açılıyorsa,her turlu cevap verılebılır..
benım fıkrım bu yönde,sen rahatsız olduysan,bana cevap yazmazsın ok?
Arkadasm ben farklı bseyden bahsediorum sizinki zaten hep öyleymis adam standardını değistirmems ama burda herkese yapılıp bana yapılmayan bsey var ben buna bozuldum yoksa tek basına iyi bi hediye zaten sorun yok yani bn de milyarlar kazanmıyorum o iphone 5 s benim bi maaşımdan fazla
Evet aynen zaten o yüzden bsey demedim
O sıra benm ihtiyacm vardı laptopa
Patronunun davranışı gayet normal, kıdemli personele her zaman daha fazla yapılır ve adı üzerinde hediyedir kıyas yapılmaz
Ayrıca patronlar senin düşündüğün kadar ince düşünmüyor bazı şeyleri
Ve bazı elemanları daha fazla da sevebilir, her yerde vardır bu. Kırılacak bir şey yok, büyütüyorsun
Ortada ikramiye gibi bir şey olsaydı mesela ; başkalarına tam, sana yarım maaş verseydi haklıydın ama adı konmamış, standartı olmayan, hediye adı altında yapılan bir iş, bozulacak bir durum yok