Haksızlığa uğradım mı acaba

Ay yesinler senin cv ni sari kus :)

tesekkur ederımm:KK19:
konu sahıbı umarım sınırlenmez ama yazmadan gecmek ıstemedım bardagın azıcık dolu tarafından bakın bence burda calısıp maaşını alamayan yada işvereni çalışma saatlerını uzatıp ekstrasını odemeyen ınsanlarda var bıraz pozıtıflık please:13::13::13:

o nasıl bir şirket ya ne şirketi bu böyle hediyeler alınıyor.

yani şirket teli şirket laptopu kullandım ama hediye edilmedi :KK14::KK14::KK14:

Adam size laptop almış hala, iphone 5s almadı diyorsunuz :KK53::KK53:
belli bi olgunluğa erişmiş koskoca bayansınız böyle şeyleri sorun yapmanız bile saçma.
Ayrıca onu aldığına bile şükredin bence kaç kişi azcık maaşla geçiniyor, hediye almıyor,ikramiye almıyor, bazen maaşını bile doğru dürüst alamayanlar var...

merhaba,
bence patronunuz yakın bır zamandada size bır hedıye alıp iş arkadaşlarınıza almayacak.
adaletlı birine benziyor.

Evet rahatsız oluyorum
Ayrıca dalga geçip konuyu dağıtmak yasak
O yüzden her türlü cevabı veremezsin canım.

olumsuz yorumkabul edecek cesaretin yoksa konu açmayacaksın arkadaşım herkes senle aynı düşünmek seni pohpohlamak zorunda değil bulmuşsunuzda bunuyorsunuz yahu bu ne aç gözlü bi davranıştır adam düşünmüş almış genede yaranılmıyor böyle düşkün insanlara adam sana bana zorla pahalı hediye aldiye kafana silahmı dayadı almasaydın.

Bozulma konusunda halki olabirsin ama haksizkik oldugunu düsünmüyorum sahsen, sonucta sanada alinmis hemde laptop ucuz birsey de degil. Ne güzel sirketmis öyle herkese lazim böyle patron :))

Son düzenleme:
öyle uygun görmüş varmı daha ötesi adı üstünde hediye :KK6:
iş karşılığı verilmesi gereken maddi bi karşılık değil bunun hesabı yapılmaz:KK24::KK24::KK24:

Patronunuz kidem farkini goz etmis te olabilir veya ihtiyaclariniz dogrultusunda hediye almayi amaclamis ta olabilir.sonucta bu hediye isi onun tasarrufunda olan birsey.tepki gostermen yersiz olur.alinganlik yapabilirsin haksizlik gorebilirsin de yapilacak bisey yok.is hayatinda bin turlu hakzizlik olur be arkadasim dua et te sadece hediye ile kalsin bu.15senedir kamudayim turlu turlu haksizlik ta gordum laf ta isittim ayromciliga da maruz kaldim kisilik ihlaline de.genis dusun ve bence bu meseleyi unut.zaman gelir patronundan baska bir iyilik gorursun hem de maddi degeri olculemeyecek bi iyilik.olur boyle seyler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdii bi sorum olucak arkadaslar.
Çalıştğm yerde müdürmz bize yılbasnda sirket bütcesnden hediye alır.
Bu yılbasnda bana laptop aldı diğer arkadaslarma da iphone 5s
Cünkü bnm iphone5im vardı.
Ama benmki onlardan maddi anlamda daha ucuz bisey aralarnda bi besyüz tl var.
Bi de onların önceden laptopu vardı.
Gecenlerde de sirkete yeni laptop alınması gerekiyodu
Onları alırken onlara da benm laptopumdan almıs oldu
E bana alınmadı cünkü bnm var.
Hatta burdaki söföre bile iphone aldı.
Halbuki ona ben gidip en güzel hediyeyi almstm diğerleri
Aralarnda para birlestrip dandik bsey aldılar
Ben tek basıma aldım ve pahalı biseydi
Bu arada ben diğerlernden kısa süredir calısıorum
Ama aramz da cok iyidi
En cok ise yarayan elemanı sayılırım
İster istemez kendmi haksızlığa uğrams hissediyorum
Cünkü diğerleri benden 2500 liralık fazla hediye alms oldular
Tabi kalkıp bisey dicek halim yok
Siz ne dersiniz bozulmakta haksız mıyım

Merhaba canım iphone 5s in varmış. Laptop un da var. Belli ki 2 şeyden biri alınıyor. Şimdi sana ne alabilir eşitlik bozulmasın diye. Bişey almamış mecbur bir de bu ürünler aslında şirketin dimi yani işten çıkarsanız şirkette bırakacaksanız pek de anlamı yok aslında

dalga geçmiyorum soru sordum. dikkatimi çekti, yorum yapanları tersliyorsun. yorum yapılmasını istedin ki buraya konu açtın. sakin olmaya davet ediyorum. 5000 tl mi alıyorsun?

yorum yapıcaksan konuyla ilgili fikrini belirt
alakasız sorular sorma
sana neden ne kadar maaş aldığımın açıklamasını yapıyım ki
seni ne ilgilendirir

Merhaba canım iphone 5s in varmış. Laptop un da var. Belli ki 2 şeyden biri alınıyor. Şimdi sana ne alabilir eşitlik bozulmasın diye. Bişey almamış mecbur bir de bu ürünler aslında şirketin dimi yani işten çıkarsanız şirkette bırakacaksanız pek de anlamı yok aslında

hyr zimmet değil hediye

Patronunuz kidem farkini goz etmis te olabilir veya ihtiyaclariniz dogrultusunda hediye almayi amaclamis ta olabilir.sonucta bu hediye isi onun tasarrufunda olan birsey.tepki gostermen yersiz olur.alinganlik yapabilirsin haksizlik gorebilirsin de yapilacak bisey yok.is hayatinda bin turlu hakzizlik olur be arkadasim dua et te sadece hediye ile kalsin bu.15senedir kamudayim turlu turlu haksizlik ta gordum laf ta isittim ayromciliga da maruz kaldim kisilik ihlaline de.genis dusun ve bence bu meseleyi unut.zaman gelir patronundan baska bir iyilik gorursun hem de maddi degeri olculemeyecek bi iyilik.olur boyle seyler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim haklısın ben de bişey demedim kendisine zaten sadece neden böyle yaptığını anlayabilmek icin yorumlarınızı dinlemek istedim

X