Haksızlığa uğradım mı acaba

pitirtay

whatever
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.028
307
Şimdii bi sorum olucak arkadaslar.
Çalıştğm yerde müdürmz bize yılbasnda sirket bütcesnden hediye alır.
Bu yılbasnda bana laptop aldı diğer arkadaslarma da iphone 5s
Cünkü bnm iphone5im vardı.
Ama benmki onlardan maddi anlamda daha ucuz bisey aralarnda bi besyüz tl var.
Bi de onların önceden laptopu vardı.
Gecenlerde de sirkete yeni laptop alınması gerekiyodu
Onları alırken onlara da benm laptopumdan almıs oldu
E bana alınmadı cünkü bnm var.
Hatta burdaki söföre bile iphone aldı.
Halbuki ona ben gidip en güzel hediyeyi almstm diğerleri
Aralarnda para birlestrip dandik bsey aldılar
Ben tek basıma aldım ve pahalı biseydi
Bu arada ben diğerlernden kısa süredir calısıorum
Ama aramz da cok iyidi
En cok ise yarayan elemanı sayılırım
İster istemez kendmi haksızlığa uğrams hissediyorum
Cünkü diğerleri benden 2500 liralık fazla hediye alms oldular
Tabi kalkıp bisey dicek halim yok
Siz ne dersiniz bozulmakta haksız mıyım

Bozulabilirsin ama haksızlığa uğradığını düşünmek konusunda haksızsın.Hediye.Adı üstünde.Bence laptop çok hatrı sayılır bir hediye.Teşekkür edip geçmek ve üstünde durmamak gerek.Bir elemanını bir diğerinden daha fazla sevebilir.Bir diğeri daha ihtiyaçlıdır ona ayrı ihtimam gösterebilir.Yani hediye işi,gönül işidir.

Şimdii bi sorum olucak arkadaslar.
Çalıştğm yerde müdürmz bize yılbasnda sirket bütcesnden hediye alır.
Bu yılbasnda bana laptop aldı diğer arkadaslarma da iphone 5s
Cünkü bnm iphone5im vardı.
Ama benmki onlardan maddi anlamda daha ucuz bisey aralarnda bi besyüz tl var.
Bi de onların önceden laptopu vardı.
Gecenlerde de sirkete yeni laptop alınması gerekiyodu
Onları alırken onlara da benm laptopumdan almıs oldu
E bana alınmadı cünkü bnm var.
Hatta burdaki söföre bile iphone aldı.
Halbuki ona ben gidip en güzel hediyeyi almstm diğerleri
Aralarnda para birlestrip dandik bsey aldılar
Ben tek basıma aldım ve pahalı biseydi
Bu arada ben diğerlernden kısa süredir calısıorum
Ama aramz da cok iyidi
En cok ise yarayan elemanı sayılırım
İster istemez kendmi haksızlığa uğrams hissediyorum
Cünkü diğerleri benden 2500 liralık fazla hediye alms oldular
Tabi kalkıp bisey dicek halim yok
Siz ne dersiniz bozulmakta haksız mıyım

Oraası nasıl bir şirket öyle ıphone 5 ler havada uçuşuyo bu devirde kim kime böyle hediyeler alıyo ya güzelmiş sen bosver bence haksızlığı falan laptop almış sana bide ayrıca hediye bu neden onlara aldıklarıyla kıyaslıyosun ki ?

Oraası nasıl bir şirket öyle ıphone 5 ler havada uçuşuyo bu devirde kim kime böyle hediyeler alıyo ya güzelmiş sen bosver bence haksızlığı falan laptop almış sana bide ayrıca hediye bu neden onlara aldıklarıyla kıyaslıyosun ki ?

Çünkü biz bi grubuz zaten üç beş kişyiz tek basına tabi ki çok iyi bi hediye ama diğerlerinin hepsine yapıp bana yapmadı ayırdı yani beni

Bozulabilirsin ama haksızlığa uğradığını düşünmek konusunda haksızsın.Hediye.Adı üstünde.Bence laptop çok hatrı sayılır bir hediye.Teşekkür edip geçmek ve üstünde durmamak gerek.Bir elemanını bir diğerinden daha fazla sevebilir.Bir diğeri daha ihtiyaçlıdır ona ayrı ihtimam gösterebilir.Yani hediye işi,gönül işidir.

Bende gönlü yok yani :)

Cnm nasıl ki devlette ikramiye var bazı yerlerde çift maaş var bize de böyle yapıyolar buranın uygulaması da bu

Bende ikramiye yok çift maaş yok hediye yok of isyannn edicem simdi sen laptop diyosunn ıphone diyosun 3 5 aya kalmaz ıphone un fiyatı laptoptan daha aza düşer merak etme yeni modelleri çıkıyo nasıl olsa o açıdan bak sende :KK70:

Bende ikramiye yok çift maaş yok hediye yok of isyannn edicem simdi sen laptop diyosunn ıphone diyosun 3 5 aya kalmaz ıphone un fiyatı laptoptan daha aza düşer merak etme yeni modelleri çıkıyo nasıl olsa o açıdan bak sende :KK70:

Parasal yönü de önemli ama asıl olarak beni onlardan ayırmasına bozuldum ben

onların laptopları şirkete mi ait. yoksa özel eve mi götürdüler?

birde iphonun varmış zaten, ne güzel laptop alınmış. bence öle denk gelmiştir.

bu arada devlette ikramiye mi var, neden benim haberim yok:KK1:

Parasal yönü de önemli ama asıl olarak beni onlardan ayırmasına bozuldum ben

Haklısın aslında ben olsam içten içe bende takardım takıyoda insan ya tamam hediye almış güzel bişey ama şirket politikası buymuş herkese alınıyomus hepinize aynı hediyeyi alması lazımdı bence

Ben anlamadım :44: Sizde laptop da var iphone da var. E şu anda onlara laptop aldı diye sizin zaten yeni olan laptop'unuzu mu yenilemesini isterdiniz? Yoksa iphone5inizi 5sle mi yenilesin isterdiniz? Ne yapmalıydı adil olması adına sizin düşünceniz ne :44:

Ben anlamadım :44: Sizde laptop da var iphone da var. E şu anda onlara laptop aldı diye sizin zaten yeni olan laptop'unuzu mu yenilemesini isterdiniz? Yoksa iphone5inizi 5sle mi yenilesin isterdiniz? Ne yapmalıydı adil olması adına sizin düşünceniz ne :44:

Bana da iphone almalıydı

Ama para onun cebinden cıkmıyo üstelik aynı yerde calstğn herkese yaplsa sana yapılmasa üzülmez miydin

hediyede sıkmam canımı. belki tuhaf olurdum ama o kadar...benim vardı ondan ondan böyle oldu derdim
ama ikramiye söz konusu olsa o zaman üzülürdüm.

X